Halbyggeri på Kristinebjergskolen sættes nu i gang

Halbyggeriet på Kirstinebjergskolen kan nu komme i gang. Den 8. maj tages det første spadestik til den nye multihal på Havepladsvej. og det er der mange elever, lærere, pædagoger og foreninger, der glæder sig over. Det betyder nemlig, at de efter efterårsferien får nye spændende rammer at udfolde sig i både i skoletiden og i fritiden.
Det er Jensen Træ, der står for byggeriet, og de sidste par ting vedrørende facadeudtrykket samt mindre ændringer på indretning er nu faldet på plads.
”Det er rigtig glædeligt, at vi nu kan komme i gang med at opføre den nye hal på Kirstinebjergskolen, og at Jensens Træ har kunnet imødekomme Kirstinebjergskolens ønske om at få hallen færdig omkring efterårsferien. Der er hårdt brug for hallen med de ambitioner, vi har omkring gode læringsmiljøer og bevægelse i en længere skoledag,” siger Susanne Eilersen, formand for Børne- og Uddannelsesudvalget.


Naboer til skolen, foreninger og andre interesserede er velkomne til at komme forbi og deltage i formiddagens program, hvor Børne- og Uddannelsesudvalgets formand sammen med skolens elevrådsformand og skoleleder vil tage det første spadestik.
Programmet for 8. maj er:
10.30 – 10.35:
Velkomst ved Distriktsskoleleder Egon Sørensen
10.35 – 10.45:
Kirstinebjergskolens skoleband spiller to numre.
10.45:
Taler ved udvalgsformand Susanne Eilersen, elevrådets formand, entreprenør Christian Jensen fra Jensen Træ og distriktsskoleleder Egon Sørensen
11.05:
Hurra og Kirstinebjergskolesangen!
11.15:
Is til eleverne på Kirstinebjergskolen Afd. Havepladsvej.Det samlede anlægsbudget for multihallen er på godt 12,5 mio. kr. excl. moms, og den vil stå færdig til ibrugtagning 9.oktober 2015. Gymnastikforeninger og Fredericia kommune arbejder sammen om at få etableret en springgrav i hallen. En sådan koster op i nærheden af en million, hvilket betyder, at gymnastikforeningerne skal indsamle en del af midlerne for at springgraven realiseres.

Publiceret 06 May 2015 09:00