Iværksætterpiger fra Varde har travlt

De tre piger fra "MineMedlemskort" har haft nogle travle uger på det seneste

Af
Kim Schou

Ina Henneberg, Sofie Søndergård og Sille Klitgaard fra iværksætterfirmaet "MineMedlemskort" på Varde Handelsskole har for nylig deltaget ved DM i København.
Arrangementet foregik i Dansk Industris hovedbygning ved Rådhuspladsen i København, og Sille, Ina og Sofie fra klasse 2a(innovation) deltog i arrangementet.
"Under DM skulle vi præsentere vores virksomhed for dommerne samt ca. 200 andre deltagere," fortæller Sille Klitgaard.
"Her havde vi fire minutter til sælge vores idé, hvorefter der var interviews på standen," tilføjer hun.
Her havde pigerne 15 minutter med de fem dommere i deres kategori business and services.

Midterplacering

Den sidste runde var et lukket dommer interview.
Det var igen med de fem dommere i vores kategori. Her havde dommerne på forhånd læst vores forretningsplan og havde derfor 15 minutter til at spørge os om alt muligt," fortæller Sofie Søndergård.
"Dette foregik både på engelsk og dansk og aftenen sluttede af med en forretningsmiddag i toppen af Dansk Industris hovedbygning udover Rådhuspladsen og Tivoli," tilføjer hun.
Dette var en flot afslutningen på en fantastisk dag. Niveauet var højt, men vi fik en flot placering midt i feltet ud af i alt 42 virksomheder og vi er selv stolte og tilfredse med vores indsats," tilføjer Ina Henneberg.

Boot Camp

Siden DM i København har pigerne også været på Boot Camp.
"Vi har efterfølgende været på Boot Camp i iværksætteri tre dage på Mommark Handelskostskole på Als," fortæller Ina Henneberg.
"Her var det overordnede tema for Campen "Fra Perfect til World Class". I de tre dage var der besøg fra flere iværksættere, der fortalte om deres oplevelser med iværksætteriet," tilføjer hun.
"Derudover var der flere forskellige oplæg om viljen og lysten til at drive virksomhed og hvordan man kommer dertil. De tre dage i Mommark var vildt inspirerende og lærerige, og har givet os en masse viden og værktøjer til fremtidige brug," slutter Ina Henneberg.

Publiceret 06 May 2015 10:15