Kato optræder ved Køge Festuge.

Kato optræder ved Køge Festuge.

Kato indtager Køge Festuge

Kato skal lukke og slukke årets festuge med en stor fest lørdag aften i uge 35.

FESTUGE: Køge Festuge begynder at tage form, og vanen tro er der udsigt til en række forskellige musikalske oplevelser i løbet af uge 35, hvor festugen vinder sted.
I år bliver det den danske dj og producer Kato, der får æren af af sørge for en festlig afslutning på Køge Festuge lørdag aften den 29. august.
Med et hav af platin- og guldsælgende singler, awards, priser og med en Facebook-familie på omkring 174.000 “familie-medlemmer” har den sindige nordjyde etableret sig som landets mest succesfulde dj's nogensinde.
Kato griber alting meget ydmygt an, og hans mission og motivation ved at optræde er, at give folk en unik oplevelse/fest uanset alder. Hans ydmyge, men yderst professionelle, tilgang til det at være musiker og et kendt ansigt, har gjort ham til en af de mest vellidte personligheder på den danske musikscene.
Dette kommer også til udtryk via den brede demografiske fordeling blandt de fans, som hører hans musik, tager til hans koncerter og ikke mindst følger ham på de sociale medier.
Kato er den første deciderede club-artist, som familien Danmark har taget til sig, og det viser, at Kato har udviklet sig til at være et utroligt stærkt og unikt brand med en bred profil, der tiltaler de fleste.
mr

null

Publiceret 06 May 2015 17:15