Kirsten Cato og Elo Andersen er ægteparret bag ’Den Lokale Bedemand’, som har fået til huse på hjørnet af Horsensvej og Skyttehusgade.

Kirsten Cato og Elo Andersen er ægteparret bag ’Den Lokale Bedemand’, som har fået til huse på hjørnet af Horsensvej og Skyttehusgade.

Ny bedemandsforretning i Vejle

Den Lokale Bedemand, med base i Hedensted, er nu også at finde i Vejle

Af
Jørgen Flindt

På hjørnet af Skyttehusgade og Horsensvej i Vejle finder man nu en ny bedemandsforretning i byen.
Den hedder 'Den Lokale Bedemand', og den er måske nok ny i byen, men ikke i området. 'Den Lokale Bedemand' har base i Hedensted, og har desuden også kontor i Horsens, og nu også i Vejle.
“Vi har mærket at der spørges efter, det vi tilbyder. Også i Vejle. Så nu har vi valgt at åbne et kontor her. Det er nok dels vores priser, samt det vi står for, som har vist sig at være noget kunderne gerne vil have. Vi er meget nede på jorden, det tror vi, at kunderne ønsker,” siger de.
'Den Lokale Bedemand' består af ægteparret Elo Andersen og Kirsten Cato, Og de mærker tydeligt, at firmaets koncept omkring en fast basispris er noget mange kunder er glade for.
“Det med pris er da et følsomt emne, men vi har det jo selv sådan, at vi ikke vil købe noget uden at vide, hvad det koster, og vores kunder skal selvfølgelig også vide, hvad det koster. Man får altid den nøjagtige pris til samtalen. Man køber ikke noget kat i sækken. Og desuden er vores priser til tider under halv pris end andre steder,” siger de.
Og nu er 'Den Lokale Bedemand' åbnet i Vejle. Det blev som nævnt på hjørnet af Skyttehusgade og Horsensvej.
“Vi er dog ikke helt på plads endnu. Vi har valgt stedet her, for at være synlige, og det må man sige, at vi er her,” siger parret, der har været i branchen i et par år.
En branche de kom ind i på grund af en begravelse, de en gang skulle til.
“Vi undrede os over at det skulle være så dyrt, og valgte os at sætte os ind i sagerne. Egentligt ikke for at blive bedemænd men bare på grund af en undren. Men ja, så blev vi helt grebet af tanken om, at det kunne vi da gøre anderledes, og valgte at tage uddannelsen og siden åbne vores eget,” siger ægteparret, der nok er kommet flot fra land men som ikke har planer om yderlige udvidelse.
“Nej, vi skal ikke være større, end vi hele tiden kan være nærværende. Og med Vejle. Horsens og Hedensted er det passende.” siger de.
Man kan se mere på denlokalebedemand-aps.dk

Publiceret 06 May 2015 18:00