Få et bonuskort og få kontante fordele i en lang række forretninger i Køge. Jesper Køster og Vicky Dong Jensen ser frem til at kunne introducere det nye bonuskort i Køge inden længe.(Foto: JCJ)

Få et bonuskort og få kontante fordele i en lang række forretninger i Køge. Jesper Køster og Vicky Dong Jensen ser frem til at kunne introducere det nye bonuskort i Køge inden længe.(Foto: JCJ)

Nyt bonuskort giver kontante fordele til kunderne

Køge Handelsstandsforening er i slutningen af maj klar med et nyt bonuskort til byens forretninger.

Af
Martin Rasmussen

BONUS: Bonuskort til kunderne er et kendt koncept fra en række landsdækkende kæder, men nu er Køge Handelsstandsforening på vej med et helt nyt koncept, som i stedet skal give kunderne kontante fordele i Køges forretninger.
Inden længe bliver det nemlig muligt at få et bonuskort til en lang række Køgeforretninger, som vil give en kontant bonus til indehaveren for hvert køb.
- Vi vil rigtig gerne belønne de kunder, der vælger at handle lokalt, fortæller aktivitetschef Vicky Dong Jensen i Køge Handelsstandsforening om baggrunden for det nye bonuskort, som netop nu er i produktion, og som bliver introduceret i handelen den 29. maj. Desuden kommer der også en app, hvor man kan se, hvilke butikker der er med i ordningen, og hvor meget de giver i bonus.
Bonuskortet bygger videre på den store succes, som Køge handelsstandsforening har haft med sit gavekort. Det står for en årlig omsætning på over seks millioner kroner, og det nye bonuskort ventes hurtigt at nå en omsætning, der matcher gavekortenes.
Mens kunderne altså kan se frem til kontante fordele, så er fordelen for forretningerne, at bonuskortet øger muligheden for, at kunderne handler i Køge frem for andre byer, lige som det er et redskab i kampen mod den stigende e-handel.
- For butikkerne er det en ny fælles markedsføringsmulighed, siger Vicky Dong Jensen. Langt over 100 forretninger er med i handelsstandsforeningens gavekort, så potentialet er stort for det nye bonuskort, som allerede her i den spæde opstart har stor opbakning.
Således har en række forretninger allerede meldt sig - blandt andre Skoringen, Me & Marley, Bogart, Noa Noa, Leif Jørgensen Ure Guld Sølv, Sportigan, Din Tøjmand, Skin & Beauty, Vero Moda, Bjergkæden og Følfod.
Bonuskortet for Køge er udviklet i et samarbejde mellem Spar Nord Køge, Køge Handelsstandsforening og Lørdags-Avisen, og der findes lignende ordninger i ganske få andre byer i landet, hvor erfaringerne er gode, fortæller Jesper Køster, direktør i Spar Nord Køge.
- Det er uomtvisteligt, at loyalitetskort er kommet for at blive, og for Spar Nord er det vigtigt at støtte op om de lokale forretninger. Kortet passer perfekt til Køge, hvor der er en stærk lokal identitet og en lang række specialforretninger, siger han om bonuskortet, som i øvrigt også giver bonus til kunderne hos Spar Nord Køge.
Desuden er der udsigt til ekstra bonus i starten, for banken sponsorerer nemlig også kontante gevinster til en konkurrence for de første kunder, der opretter et bonuskort. Der er 10.000 kroner i førstepræmie og desuden 10 x 1.000 kroner på højkant i konkurrencen.

Det nye bonuskort samler bonus fra en lang række forretninger i Køge.

Det nye bonuskort samler bonus fra en lang række forretninger i Køge.

Publiceret 06 May 2015 12:00