Foto: Knock-Outlet

Foto: Knock-Outlet

Outlet-kæde åbner på Akseltorv

Af
Af Simon Carlson

Der bliver blæst til kamp mod høje priser, når den nye beboer i lokalerne på Akseltorv, hvor Inspiration indtil for nylig havde butik, flytter ind. 
Det er outlet-kæden Knock-Outlet, som pr. 1. maj har overtaget lejemålet. Knock-Outlet har specialiseret sig i at importere mærkevarer fra distributører i andre EU-lande, og dermed kan de tilbyde kunderne væsentlig lavere priser end i traditionelle supermarkeder. I konceptet føres der et ikke et fast, men nærmere et hurtigt udskifteligt sortiment, og således kan man eksempelvis pludselig stå med en hue, parfume, kaffe og en boremaskine i indkøbskurven. 
Det er byggemarkedskæden 10-4, der står bag Knock-Outlet, og de har længe haft planer om at udvide langs østkysten, og derfor var Kolding et naturligt valg.
"Vi har fundet en flot butik, der passer til vores koncept og som ligger rimelig tæt på Designskolen og andre uddannelsesinstitutioner med mange unge mennesker, der passer godt ind vores målgruppe. Det er en ret attraktiv beliggenhed til prisen," mener direktør Kasper Kjeldsen.
Knock-Outlet har i øjeblikket fire butikker, der alle ligger i Vestjylland, men Kasper Kjeldsen er ikke bange for, at kæden er trådt ud af sit naturlige habitat.
"Vi har allerede kig på flere store handelsbyer langs østkysten, og vi håber at åbne to-tre butikker mere i 2015. Som et lille kuriosum ved jeg da også, at der afholdes kræmmermarkeder på Akseltorv, og vi er jo i bund og grund nogle kræmmere," konstaterer direktøren, der satser på, at butikken kan åbne til Open Night den 4. juni    
 

Publiceret 06 May 2015 09:00