I år går Lions Club Skovbos udflugt for plejehjemsbeboere samt pensionister i Køge kommune til bl.a. Karrebæksminde. (Privat arkivfoto).

I år går Lions Club Skovbos udflugt for plejehjemsbeboere samt pensionister i Køge kommune til bl.a. Karrebæksminde. (Privat arkivfoto).

Plejehjemsbeboere skal på tur ud i det grønne

SKOVBO: Lions Club Skovbo arrangerer igen i år en bustur ud i det grønne for Køge Kommunes plejehjemsbeboere samt pensionister. I år bliver det søndag den 17. maj i tidsrummet fra kl. 09.00 til kl. 17.00.
Turen i år går til Karrebæksminde med søndagsbuffet på Kanal Kroen.
- Turen går via Ringsted, men forinden laver vi et lille stop for at byde alle rigtig velkommen på turen 2015 med en lille en til halsen samt evt. et toiletbesøg. Derefter kører vi videre gennem Ringsted og til Sorø, hvor vi vil runde søen, inden vi tager til Karrebæksminde. Her venter os en dejlig frokostbuffet på Kanal Kroen, fortæller Præsident Villi A. H. Mortensen fra Lions Club Skovbo.
På stedet vil der være mulighed for at besøge et dejligt røgeri samt en fiskeforretning i særklasse på egen hånd. Herefter begynder hjemturen med et sidste stop for at nyde en kop kaffe, denne vil blive serveret i bussen på et smukt sted.
Der er opsamling for tilmeldte og godkendte deltagere i Borup, Ejby og Bjæverskov.
Tilmelding er en nødvendighed til sekretær Birgit B. Mortensen på tlf. 5663 6561 bedst på hverdage mellem kl. 16.00 og kl. 18.00.
Med på turen er en stab af professionelle hjælpere. Deltagerne skal være selvhjulpne. Hjælpemidler i form af rollator eller stok er ok.
Turen finasieres af Lions Club Skovbo og er derfor gratis inkl. forplejning i bussen samt ”Søndagsbuffet” på Kanal Kroen i Karrebæksminde med efterfølgende kaffe i bussen på hjemturen.
Turen gennemføres i samarbejde med Borup, Ejby, Ll. Skensved og Bjæverskovs ældrecentre samt lokalkendte personer i nævnte områder. Igen i år kører vi med Solrød Turistfarts luksusbus.
pm

Publiceret 06 May 2015 17:30