Sanne Troelsgaard har - måske - scoret verdens bedste mål i april.

Sanne Troelsgaard har - måske - scoret verdens bedste mål i april.

Fodbold:

Kolding-profil scorer drømmemål

Sanne Troelsgaard er nomineret til verdens bedste mål i april

Allerede da Sanne Troelsgaard gik forrest i den SønderjyskE fodboldfight i en meget ung alder, var der mange som erklærede at hvis hun lever sit potentiale helt ud, kan hun blive verdens bedste kvindelige fodboldspiller.
Store ord, men måske ikke få tossede endda.
SønderjyskE som ét af de store hold i dansk kvindefodbold er forlængst et overstået kapitel, men det er Sanne Troelsgaard ikke. Efter SønderjyskE tiden er det blevet til flere titler med Brøndby samt sæsoner i Skovbakken. I dag er hun anfører for Kolding og fast kvinde på landsholdet.
Og det var i en kamp for netop Kolding, at hun scorede det mål, som det amerikanske fodboldmagasin Women Soccer United har nomineret til Verdens Bedste i april. Ét minut inde i anden halvleg bringer Sanne Troelsgaard koldingenserne på 3-0 med en afslutning næsten fra midten af banen. Målet er nomineret sammen med fire andre 'perler' fra resten af verden.
Man kan se målene og stemme herhttp://www.womenssoccerunited.com/april-wsu-goal-of-the-month/
Selv uden danske briller er Sannes drømmehug favorit, men en ulempe kan være de relativt dårlige TV billeder fra ligakampen på Kolding Stadion.

Publiceret 06 May 2015 10:45