Johnny Nim (bagerst) og Brian Elsted har i efterhånden mange år dannet parløb.

Johnny Nim (bagerst) og Brian Elsted har i efterhånden mange år dannet parløb.

Navnenyt:

Det Faglige Hus styrker ledelsen

Med omkring 350 medarbejdere har Det Faglige Hus fået en størrelse, så det ifølge organisationen er nødvendigt at udvide direktionen og decentralisere flere beslutninger til afdelingslederne.

Det skal blandt andet give landsformand Johnny Nim et større rum til at udvikle den politiske organisation og udtænke nye visioner for den faglige organisation.

Hovedbestyrelserne i a-kassen samt de tre fagforeninger i Det Faglige Hus har således besluttet at styrke og udvide organisationens ledelse, således at i den kommende tid lægges en større del af den overordnede, administrative ledelse i hænderne på administrationschef Brian Elsted Hansen, der nu får titel af direktør. Johnny Nim vil fortsat være ordførende i Det Faglige Hus.

Det er i år 10 år siden, at den 46-årige Brian Elsted Hansen skiftede spor fra et job som revisor hos PWC og blev landsformand Johnny Nims nærmeste medarbejder. I de senere år har han kørt parløb med og fungeret som stedfortræder for Johnny Nim på de administrative opgaver.

Publiceret 06 May 2015 06:00