De sidste prøver før det går løs torsdag aften.

De sidste prøver før det går løs torsdag aften.

Premiere:

I morgen går tæppet for 'The Wiz'

Haderslev Forsøgsscene har premiere på opsætningen af 'The Wiz' i morgen klokken 19.00 på Harmonien


Haderslev Forsøgsscene er nu klar med deres store opsætning ”The Wiz” Musicalen opføres på Kulturhus Harmonien fra torsdag den 7. maj kl. 19 til og med søndag den 10. maj.
"Billetter kan købes ved indgangen eller ved Bykiosken på Gravene i Haderslev," fortæller Monica Christensen, der er PR chef på ”The Wiz”. Hun fortæller også, at det igen er den erfarende instruktør Finn Larsen, der er deres instruktør og Thomas Nilsson, der står for al musik. Da det er en musical, er der både et stort orkester og mange solo og korsangere med.
The Wiz er en skøn familieforestilling om pigen Dorothy, der bliver blæst væk fra sit hjem i Kansas og ender i det mærkelige land Oz. For at komme hjem skal hun finde troldmanden, og det fører hende ud på en lang og farefuld rejse gennem fantasilandet Oz, hvor hun møder fugleskræmslet, løven og Blikmanden. The Wiz er en amerikansk musical, der er inspireret af den verdenskendte Troldmanden fra Oz. Haderslev Forsøgsscenes version er en fantastisk, farverig og skæg forestilling for store såvel som små musicalelskere. Musikken er soul- gospel inspireret – og man kan ikke lade være med at synge med, når koret og solosangerne folder sig ud på scenen.


250 medlemmer i foreningen

Haderslev Forsøgsscene er en amatør teater forening med ca. 250 medlemmer. Gennem året laver vi små og store teater produktioner. Alt fra farcer til mere alvorlige produktioner. Vi samarbejder hvert år med dygtige amatør musikere, som velvilligt stiller sig til rådighed i orkesteret. 
I år arbejder ca. 80 børn og voksne på og bagved, scenen til årets musical. Fra den første audition i januar til forestillingerne i maj, mødes store som små i arbejdet om, at sætte en stor musical op. Vi nyder, at vi nu kan øve i vores eget Teaterhus på Stadionvej udtaler Lene Steinhólm forestillingsleder på The Wiz. Det er et dejligt hus, hvor vi kan øve, male og sy kostumer. Lene Steinhólm er begejstret for det helt særlige fællesskab, der opstår, når mennesker mødes om et fælles projekt. Den yngste skuespiller er 8 år og den ældste 80. Derudover har Haderslev Forsøgsscene også en vigtig funktion nemlig, at vække interessen for teaterarbejdet hos de unge. Flere unge fra Haderslev Forsøgsscene er gennem årene blevet professionelle udøvere både som skuespillere, scenografer, lysdesignere og som dramaturg. Vi er glade for at kunne tilbyde sådan en fritidsaktivitet i Haderslev siger Lene Steinhólm.
Haderslev forsøgsscene slår dørene op til premieren på The Wiz på torsdag den 7. maj kl 19, hvor Jørn Mejer chef fra Kultur og Fritid, holder åbningstalen. Kom med til Kulturhus Harmonien og få en god oplevelse!
 

Publiceret 06 May 2015 08:00