(Privatfoto).

(Privatfoto).

DHE Træf Sjælland på Skovly Ridecenter

RIDESPORT: I dagene 15.-16. maj kl. 09.00-1700 afholdes DHE træf Sjælland på Skovly Ridecenter, Bøgelund, Lidemarksvej 26 B i Herfølge.
DHE Træf er en årligt tilbagevendende begivenhed for alle, som har lyst til at deltage i et unikt hestearrangement med positiv stemning og anderledes konkurrencer.
- Alle er velkommen uanset alder, hesterace, ridedisciplin og ambitioner – og uanset om du er medlem af en klub eller ej. Du vil kunne opleve heste dyste i agility og trail, akademisk inspireret dressur, dressur, cordeo klasser, løsarbejde klasser, jordarbejde klasser og meget andet. Der er en super god stemning på pladsen, hvor der er rig mulighed for at få en snak med udstillere, demodeltagere, ryttere, heste og andre hesteglade mennesker, fortæller Pernille Jakobik Wulff fra Skovly Ridecenter.
Fokus på den hele ekvipage sker nemlig ikke kun på konkurrencebanen. I DHE er vi af den opfattelse, at fundamentet for en harmonisk ekvipage opbygges i den daglige omgang med hestene.
DHE Træf bestræber sig derfor på også at være et forum, hvor deltagere og publikum, ud over den venskabelige dysten, også har mulighed for at videreudvikle deres hestekundskaber, tilegne sig ny viden og søge vejledning og sparring hos kyndige fagfolk, for efterfølgende at kunne tage hjem med ny inspiration til det daglige hestehold.
For at skabe dette "vidensvindue" centreres en stor del af DHE teamets arbejde om at tiltrække en bred vifte af professionelle hestefolk fra ind- og udland.
Disse mennesker er at finde på udstillerpladsen, hvor det er deltagere, tilskuere og øvrige udstillere frit for at gå på opdagelse i alle afkroge af hestenes forunderlige verden. Vi tror ikke på den gyldne løsning, der gælder for alle, og lægger derfor vægt på formidling af den brede viden og ekspertise omhandlende hestens og rytterens ve og vel.
Teamet bag DHE ønsker at lave et arrangement for alle, som har interesse i heste uanset ridedisciplin, alder, hesterace, eller om man har en hest lige nu.
Så har du lyst til at prøve noget nyt og anderledes, nyde den gode stemning en hel weekend, at snakke med andre og dele ud af din erfaring samt få en masse ny information med hjem - så skal du helt klart med til DHE TRÆF.
Begge dage vil der på pladsen være masser af udstillere, demoer, foredrag og opvisninger, hvor du bl.a. kan møde Marianne Florman, Maja Caspersen, dyrlæge Nanna Luthersson, Anders Cortzsen, Michelle Wolf, Horsemanship-rideskolen.dk og mange flere. Børn mellem 3-13 år og børn under 3 år har gratis adgang.
Fredag aften afholdes inspirationsaften fra kl 19-ca. 22, hvor man bl.a. vil kunne opleve Anders Cortzsen, Marianne Florman, Katja Hunold, Equisoul, Politihestene samt Westernshow.
Se mere på www.denheleekvipage.dk.
pm

Publiceret 09 May 2015 14:00