Der er allerede udsolgt til Tobias Dybvads kommende show i Køge.

Der er allerede udsolgt til Tobias Dybvads kommende show i Køge.

Er det ikke dig fra Dybvad?

Oplev Tobias Dybvads nye show på Bygningen onsdag den 13. maj.

COMEDY: Musikforeningen Bygningen lukker "indendørssæsonen" med et totalt udsolgt show med standupperen Tobias Dybvad onsdag den 13. maj.
Tobias Dybvad oneman-show, “Er det ikke dig fra Dybvad?” er til trods for titlen ikke er en udvidelse af det populære tv-program men et selv-satirisk indblik i livet bag og som tv-værten Dybvad. Om balancekunsten i at være kendt for at udlevere kendisser og ikke selv blive én af dem, han peger fingre ad.
Tobias Dybvad har i mere end 11 år været en banebrydende spiller på den danske stand-up-scene. Og selvom han hele tiden har haft en trofast fanskare og løbende har modtaget flotte anmeldelser for sit komiske talent, var det først som vært for tv-successen “Dybvaaaaad”, at hans evner som komiker for alvor kom i rampelyset.
Det bliver et gensyn med den charmerende men også pirrende humor, der har gjort Tobias Dybvad til en af tidens sjoveste komikere. Han formår som få at udfordre genren og vælger aldrig de lette løsninger. Det gør mødet med ham til en forrygende sjov og udfordrende oplevelse hvor intet er helligt.
Musikforeningen Bygningen runder i øvrigt sæsonen af med en stor udendørs sommerkoncert lørdag den 6. juni på Køge Havn.
Billetter til koncerten, hvor Johnny Madsen Band, Michael Hardinger Band og Sko/Torp spiller, kan købes via www.bygningen.dk.
mr

Publiceret 09 May 2015 07:15