Kolding smadrede Kolding

Fem mål, en hattrick-helt, et godt fyldt stadion og en strålende maj-sol over en velfriseret bane. Alle tangenter spillede helt rent i lokalbraget mellem de to Kolding-klubber i 2. Division, Kolding IF og Kolding Boldklub.
På forhånd var kampen udråbt til "Break the Record"-kampen, hvor rekorden for største tilskuerantal i 2. Division skulle findes. Sådan gik det dog langt fra, men de 2209 tilskuere, der var mødt op, fik til gengæld det, de var gået efter. Med undtagelse af spænding.
For allerede i det 13. minut bragte hjemmeholdet sig foran ved Martin Hedeager Jensen. Blot to minutter senere startede Rune Nautrup sin temmelig succesfulde aften med en scoring på straffespark. Derfra var der reelt ikke meget spænding om udfaldet, og da Rune Nautrup blot tre minutter inde i anden halvleg gjorde det til 3-0, var den sidste spænding væk, men det var målene heldigvis ikke.
Således fik tilskuerne både et bragende langskudsmål fra Mads Zederkof og et fuldendt hattrick af Rune Nautrup at lukke en flot fodbold-fredag ned med.
Kolding Boldklub ligger fortsat allersidst i 2. Division Vest uden reel chance for at nå en redningsplanke, mens Kolding IF til gengæld havde brug for sejren efter en temmelig famlende start på foråret. Derfor var dagens hattrick-helt også meget optimistisk for de resterende syv kampe.
"Vi spillede hurtigt, og der kunne de ikke være med i aften. Hvis vi kan spille sådan her, så er der absolut ingen hold, vi ikke kan slå. Vi har nok manglet at score lidt flere mål, men i aften er vi skarpe i begge felter. Kan vi finde mere af det spil frem, så er det et rigtig godt afsæt for resten af sæsonen," konstaterede Rune Nautrup.
Kolding IF ligger nu på femtepladsen efter 23 kampe.
Se masser af stemningsbilleder fra kampen herunder i billedgalleriet.    

null

Publiceret 09 May 2015 05:00