Kristian Bendix Drejer bliver erhvervsdirektør i Business Fredericia.

Kristian Bendix Drejer bliver erhvervsdirektør i Business Fredericia.

Kristian i front for Business Fredericia

Stor erfaring, gode resultater, udviklings- og vækstorienteret er blot nogle af de stærke karakteristika, der beskriver Kristian Bendix Drejer, der bliver erhvervsdirektør i Fredericias nyetablerede forening, Business Fredericia.
Alle i ansættelsesudvalget er enige om, at Kristian Bendix Drejer, der kommer fra en stilling som erhvervschef i Esbjerg Erhvervsudvikling, vil kunne sikre, at Fredericia nu kommer på både det danske og internationale kort, som en driftig erhvervskommune.
”Kristian Bendix Drejer er den helt rigtige person til at stå i spidsen for etableringen af Business Fredericia. Han vil kunne samle byens virksomheder og Fredericia Kommune i et tæt samarbejde, hvor vækst og udvikling er drivkraften," udtaler borgmester Jacob Bjerregaard, Fredericia Kommune, i en pressemeddelelse.
Kristian Bendix Drejer har mange års erfaring med blandt andet virksomhedsservice, iværksætteri og erhvervsudvikling.
Erhvervsmæssig erfaring tæller – udover Esbjerg Erhvervsudvikling – stillingen som Udviklingschef i Ribe Erhvervs- & Turistråd i 7 år, erhvervskonsulent i Kolding Erhvervsudvikling i 3 år og endelig daglig leder i Dansk Hus i Polen i 2 år.
Kristian Bendix Drejer tiltræder den 1. maj.
”Det bliver rigtigt spændende at være med til at opbygge Business Fredericia. I samarbejde med byens erhvervsliv, Fredericia Kommune og øvrige samarbejds-partnere skal Fredericia fremover markere sig endnu stærkere, som det optimale sted for erhvervsliv, med fokus på vækst og udvikling," siger Kristian Bendix Drejer.
Kristian Bendix Drejer er 54 år, gift med Mette Drejer og sammen har de 4 børn i alderen 10 til 17 år.

Publiceret 09 May 2015 10:00