Ny svømmebane ved Østerstrand

Er du til hav-svømning, så kan du kaste dig i de blå bølger på den nye svømmebane ved Østerstrand.
Fredericia Kommunes 'Kultur, Idræt og Turisme' sætter i 2015-2017 fokus på udvikling af midtbyens arenaer – blandt andet Østerstrand. Det nyeste tiltag, en ny svømmebane, skal gøre det mere attraktivt for foreninger, turister og brugere i hverdagen at komme på Østerstrand.
Svømmebanen er blevet officielt godkendt af Naturstyrelsen, og den er blevet placeret ved caféen, lidt syd for badebroerne, men tæt på strandbredden.
”Vi håber, at byens borgere vil bruge svømmebanen til en svømmetur i Lillebælt. Men vi håber også, at banen vil blive brugt som træningsanlæg for svømmere og triatleter. Svømmebanen indbyder også roere, kajakroere og andre til at bruge banen i forbindelse med deres træning,” fortæller idrætschef Keld Vestergaard.
Kultur, idræt og Turisme arbejder på at bruge svømmebanen til en række svømme- og legeaktiviteter hen over den kommende sommer sommer.Svømmebanen er 225 meter lang. Længden er markeret med bøjer, der er placeret i en nord-sydlig retning. Banen er 25 meter bred, og er i bredden er markeret med bøjer placeret i øst-vestlig retning.

Publiceret 09 May 2015 06:00