Sanne i den lyseblå trøje, før turen gik til flere storklubber. I dag er hun anf'ører i Kolding Q.

Sanne i den lyseblå trøje, før turen gik til flere storklubber. I dag er hun anf'ører i Kolding Q.

Fodbold:

Hun scorede Verdens Flotteste Mål i april måned

Det amerikanske magasin Women Soccer United kårede danske Sanne Trolsgaards kasse til verdens bedste i april

Af
Af Peter Rasmussen

Sanne Troelsgaard er ikke bare en bemærkelsesværdig fodboldspiller. Hun er også en fighter af guds nåde, og det kan alle, der har spillet med eller imod hende bekræfte. Derfor kan det måske heller ikke overraske for alvor, at Sanne vandt afstemningen på nettet og nu rent faktisk har scoret Verdens Flotteste Mål i april måned.
Forklaringen kommer her. Det kæmpestore amerikanske sportsmagasin, Women Soccer United, kårer hver måned årets flotteste mål på hele kloden. Og senere naturligvis også Årets Flotteste.
Da Sanne Troelsgaard i Koldings kamp imod Fortuna Hjørring i den danske 3F Liga, så at nordjydernes målmand var lidt langt fremme og sendte et pragtskud afsted fra banens midte, der kilede sig ind i "trekanten", fik hun samtidig bragt sig i spil til den flotte hæder. Målet kom med sammen med fire andre flotte kasser. Én fra en landskamp og tre fra den amerikanske liga. Og det er magasinets læsere der giver deres stemme på målene.
Til trods for, at hun på en måde var på udebane - og takket være massiv støtte fra stemmelystne landsmænd - vandt Sanne sørme konkurrencen. Det er så vidt vides første gang at en dansk fodboldspiller - uanset køn - har scoret verdens flotteste mål.
Hvis du endnu ikke har set Sanne Troelsgaards flotte mål, så se det her.

Sanne Troelsgaard

Trådte sine børnestøvler i Vejen sammen med tvillingesøster Lotte.

Kom (begge) til Haderslev og talentudviklingssammenslutningen HV04, hvor de spillede deres juniorår.

Blev hurtigt en bærende spiller på SønderjyskEs hold i 1. division og siden 3F ligaen. I 2007 vandt hun 1. divison med SønderjyskE, i 2008 og 2009 blev hun 4'er i ligaen med SønderjyskE og i 2008 var hun i pokalfinalen med holdet.

Siden er hun flere gange blevet dansk mester med Brøndby, ligesom hun har spillet i Skovbakken.

I dag er hun anfører hos Kolding Q. Iøvrigt med samme træner som i SønderjyskE-dagene, Lene Terp fra Haderslev.

Publiceret 09 May 2015 09:00