Karsten og Tommy er har et stort kendskab til lokalområdet. Det betyder meget på bundlinien

Karsten og Tommy er har et stort kendskab til lokalområdet. Det betyder meget på bundlinien

Lokal forankring kan aflæses på bundlinjen

Vardeassurandør sætter pris på kendskab til sit område

Af
Kim Schou

”Lokal forankring og engagement er en stor del af forklaringen på, at Vestjylland Forsikring igen i år kan aflægge et årsregnskab med vækst og overskud.”
Sådan konkluderede formanden for selskabets bestyrelse, Kaj Damgaard, på den nyligt afholdte generalforsamling. Formanden kunne præsentere et resultat på 28,4 mio. kr. efter skat og en vækst i indtægter på 7,3 procent.

Forsikringens mand i Varde

Den lokale forankring betyder blandt andet, at Vestjylland Forsikring bevidst har ansat assurandører i hele det midt- og vestjyske område. Her i Vardeområdet arbejder Tommy Lange og Karsten Egelykke.
”Det er uden tvivl en styrke, at jeg kender mit område og har min hverdag dér, hvor jeg også møder mine kunder,” siger assurandør Tommy Lange, der bor og arbejder i Varde.
Tommy Lange peger på, at forsikring handler om tryghed. Det handler om at tage vare på sin familie og sine ejendele, og derfor bruger han også tid på at tage ud og snakke med kunder om, hvordan de mest fornuftigt dækker deres forsikringsbehov.
”Nogle vil måske helst klare det hele over telefonen og nettet, og det er naturligvis også muligt, men jeg oplever, at det skaber tillid begge veje, når jeg mødes med nye eller gamle kunder. Vi har som regel et fælles kendskab til det lokale liv, og det er en god basis for en samtale,” siger Karsten Egelykke og tilføjer.
”Min måde at arbejde på betyder selvfølgelig, at jeg ikke har et 8-16 job. Jeg er ofte af sted sent om eftermiddagen eller om aftenen, men det kan jeg faktisk godt lide.”

De giver noget igen

Den lokale assurandør har noteret, at det tillige er et stort plus, at Vestjylland Forsikring engagerer sig lokalt, når det gælder sponsorater til sport og kulturliv.
”Det er også et bevidst valg. Vestjylland Forsikring støtter og giver noget tilbage til de områder, hvor vores kunder lever deres liv. Det er jeg glad for – og lidt stolt af,” siger Tommy og Karsten.

Publiceret 10 May 2015 12:00