Tirsdag morgen kan man på Rønhaveplads hilse på Klaus Bondam fra Cyklistforbundet.

Tirsdag morgen kan man på Rønhaveplads hilse på Klaus Bondam fra Cyklistforbundet.

Bondam giver morgenbrød i morgen

Cyklistforbundets direktør Klaus Bondam står tirsdag klar med morgenbrød og kaffe til morgenfriske VCTA-deltagere

Af
Af Svend Mikael Larsen

"Har du og dit hold brug for at fejre indsatsen og skabe samhørighed om at cykle til arbejde, så omlæg din cykelrute en enkelt dag." Sådan lyder opfordringen til deltagerne i dette års 'Vi Cykler til Arbejde' kampagne, som Cyklistforbundet står bag.
Dagen, hvor det kan være en idé at omlægge sin rute, er i morgen tirsdag den 12. maj, for her kan man nemlig med fordel styre cyklen ind på Rødhave Plads I Sønderborg mellem kl. 6.30 og 8.30, hvor cyklistforbundets direktør Klaus Bondam og kommunens formand for sundhedsudvalget Helge Larsen vil stå klar med morgenbrød og kaffe til de morgenfriske VCTA-detagere.
Også ProjectZero vil være til stede, og hefra kan man fortælle, at over 700 entusiastiske cyklister fra hele Sønderborg kommune har meldt sig til kampagnen 'Vi Cykler til Arbejde' i maj måned. Det vil ProjectZero gerne være med til at fejre og samtidig slå et slag for cyklisme set fra et sundhedsmæssigt og CO2-neutralt perspektiv.

Luft i dæk og smurt kæde

Desuden vil Fri BikeShop Sønderborg og Jønnes Cykler være til stede på pladsen, så der er rig mulighed for at få kigget sin cykel efter, få luft i dækkene og smurt kæden.

Publiceret 11 May 2015 10:00