Omdelingen af pakker til private om lørdagen gik i gang den 17. april i Østdanmark, og den 9. maj kom resten af landet med.

Omdelingen af pakker til private om lørdagen gik i gang den 17. april i Østdanmark, og den 9. maj kom resten af landet med.

Posten ringer også på om lørdagen

Nu vil Post Danmark også bringe pakker ud om lørdagen vest for Storebælt

POST Boomet i nethandlen har fået Post Danmark til at udvide pakkeomdelingen med en ekstra dag. Det betyder, at postbuddet også vil ringe på døren for at aflevere pakker om lørdagen hos borgerne i Sønderborg og omegn. Hidtil har der været omdeling af pakker fra mandag til fredag, men med lørdagsomdelingen kommer Post Danmark nu danskernes efterspørgsel efter en hurtig og fleksibel pakkelevering i møde. "Væksten i e-handlen buldrer af sted, og nettet er blevet et helt naturligt sted at handle for langt de fleste danskere. Vi prøver hele tiden at have de leveringstilbud på hylderne, som danskerne efterspørger, og fra undersøgelser ved vi, at de stiller høje krav til hurtig levering. Derfor begynder vi nu at omdele pakker om lørdagen, så varer, der er handlet på nettet i slutningen af ugen, kan komme et par dage hurtigere hjem til forbrugeren," siger Peter Kjær, chef for forretningsområde Logistik i PostNord. En undersøgelse fra PostNord-koncernen, som Post Danmark er en del af, viser, at danskerne er de forbrugere i Norden, der stiller højest krav til hurtig levering. Og nye tal fra en undersøgelse, som TNS Gallup har gennemført for Post Danmark, viser, at over seks gange så mange danskere foretrækker at få deres pakke leveret allerede om lørdagen frem for at skulle vente helt til mandag. Lørdagsomdeling er ikke helt nyt for Post Danmark. Allerede i dag kommer små pakker under 3 kilo med ud på el-cyklerne, men nu bliver det altså alle typer af pakker, der deles ud om lørdagen. "Levering er en vigtig konkurrenceparameter for netbutikkerne, og vores undersøgelser viser, at tæt på halvdelen af danskerne vil foretrække at handle hos en netbutik, der har levering om lørdagen. Derfor er vi glade for nu at kunne tilbyde denne leveringsmulighed til netbutikkerne," siger Peter Kjær. Omdelingen af pakker til private om lørdagen gik i gang den 17. april i Østdanmark og den 9. maj kom resten af landet med.

Publiceret 11 May 2015 10:00