Christian Rabjerg Madsen (S) var søndag ude og dele roser ud til mødre i Dalby.

Christian Rabjerg Madsen (S) var søndag ude og dele roser ud til mødre i Dalby.

Roser til Dalbys mødre

Den lokale socialdemokratiske folketingskandidat Christian Rabjerg Madsen (S) brugte Mors dag på at dele roser ud til mødre i Dalby

Søndag var blomsterhandlernes og Mors dag, derfor gik socialdemokraternes folketingskandidat Christian Rabjerg Madsen dør-til-dør med røde roser til travle mødre i og omkring Dalby Skole.
 
”Mors dag handler jo om at fejre mødre, og det vil jeg gerne bakke op om. Derfor havde jeg købt 200 røde roser, som blev delt ud i Dalby”, siger Christian Rabjerg Madsen.
 
Kampagnen handlede nu ikke kun om mors dag, for Christian Rabjerg Madsen havde også politik med til de mødre, der åbnede for døren.
”For mig var det naturligvis også en måde at komme i dialog med Koldings mødre. Derfor blev rosen leveret med et politisk budskab, der er vigtigt, også når mors dag er overstået. Politisk handlede kampagnen om at sige, at jeg og socialdemokraterne går til valg på bedre forhold for vores børn. Undersøgelser viser, at vi som samfund gør den største positive forskel for mennesker, hvis vi sætter tidligt ind. Derfor skal vi have mere fokus på de 0-6 årige og deres trivsel, læring og udvikling”, slutter Christian Rabjerg Madsen, folketingskandidat for Socialdemokraterne i Kolding. 

Publiceret 11 May 2015 08:15