Jacob Bjerregaard (S) hverken lover noget eller afviser noget med hensyn til muligheden for at flytte aktiviteterne fra Det Bruunske Pakhus til Tøjhuset.

Jacob Bjerregaard (S) hverken lover noget eller afviser noget med hensyn til muligheden for at flytte aktiviteterne fra Det Bruunske Pakhus til Tøjhuset.

Flytning af Det Bruunske Pakhus:

Borgmester afviser ikke

Kulturhusets udfordringer er reelle, siger borgmesteren

Af
Peter Friis Autzen

Det Bruunske Pakhus vil gerne flytte sine mange kulturaktiviteter til det delvist tomme Tøjhuset.
Som det kan læses her på siden, stiller husets ledelse og bestyrelse flytteforslaget, fordi spillestedet har så stor succes, at det gamle pakhus ikke længere kan rumme kulturhuset.
Borgmester Jacob Bjerregaard (S) er ikke afvisende overfor forslaget.
"I min verden er meget muligt. Jeg sætter meget pris på, at Det Bruunske Pakhus gør sig nogle tanker og melder ud med et forslag som dette. Jeg skyder ikke forslag ned - men jeg siger heller ikke bare, at 'så gør vi det'. Det her skal diskuteres nærmere. Og Tøjhuset skal undersøges nærmere," siger Jacob Bjerregaard.
Det Bruunske Pakhus har i år meldt udsolgt til hver tredje af sine koncerter. Det fredede hus har flere arbejdsmiljøudfordringer med at tilrettelægge blandt andet flytning af møbler i forbindelse med arrangementer. Og huset må takke nej til mellemstore koncerter. Derfor vil de gerne flytte til det mere rummelige Tøjhuset.
"Det er jo helt reelt, og derfor skal Pakhuset også roses for at ville tage diskussionen i åbenhed," siger borgmesteren.

null

Publiceret 11 May 2015 06:30