Paulsen og Songani var farlige fremme, men der måtte

Paulsen og Songani var farlige fremme, men der måtte "handspiel" til for at få point med hjem til Haderslev.

Fodbold:

SønderjyskE i endnu en pointdeling

Viljen til sejr var der, men det er ikke nok at være bedst i 70 minutter

Af
Af Peter Rasmussen

SønderjyskE kom til Hobro med det erklærede mål at vinde. Og i lange passager af kampen var det tydeligt at se på spillet. Men selv et Hobro hold uden Quincy Antipaz er svært at spille imod, og fremme har holdet manden, der må være årets fund i dansk topfodbold. Mads Hvilsom scorede yderligere to gange i søndagens kamp - og så var gæsterne bagud i flere omgange.
Med det in mente var cheftræner Lars Sørensen da også "OK tilfreds" med det ene point. Hvad han ikke kommenterede var, at pointet endda først kom efter en ulovlighed begået af Tommy Bechmann.
Målræven gik til vejrs da Silas Songani sendte bolden ind over. Han kunne dog ikke nå bolden, så han rakte hånden ogog strejfede læderet, som landede hos Bjørn Paulsen, som sendte bolden i mål. Udåden blev erkendt på stedet af Bechmann, der dog samtidig sagde: "Man går da ikke hen til dommeren og siger "Du skal ikke fløjte mål". Denne gang havde vi bare medgang."
De to hold gav hinanden en fin kamp, og der var generelt tilfredshed med pointdelingen. Med sejre til Esbjerg og OB - og point til SønderjyskE - ser det efterhånden mere end sort ud for FC Vestsjælland med mindre de kan slå FCK i aften. Kampen - der er en generalprøve på pokalfinalen - er ved at være sidste chance for vikingerne fra Slagelse.
 

null

Publiceret 11 May 2015 07:00