Hvalpe-legestue i Maxi Zoo Esbjerg

Er du den heldige ejer af en sød, lille hundehvalp?
Så tag den med i Maxi Zoo Esbjerg, når butikken nu inviterer alle byens søde hundehvalpe til sjov hvalpe-legestue lørdag den 16. maj. Her vil der være masser af leg for de små firbenede, mens ”mor og far” kan få gode tips og tricks.
Lad din hundehvalp få nye hundevenner i Maxi Zoo Esbjergs søde og sjove hvalpe-legestue, der afholdes lørdag den 16. maj. Under opsyn af Maxi Zoo’s erfarne personale kan din hvalp møde byens andre legesyge firbenede, få brændt en masse sund energi af og prøve kræfter med butikkens sjove forhindringsbane. I mens du kan udveksle erfaringer og historier med de andre hvalpeejere samt spørge Maxi Zoo’s personale til råds om alt fra træning til socialisering og pleje af de kære små.
Er din hvalp mellem 8 og 20 uger, og har den et gyldigt vaccinationskort og er loppebehandlet, så kan den ganske gratis deltage i den sjove legestue, hvor der både vil være vand og godbidder. Giv derfor din hvalp muligheden for at møde nye og sjove kammerater, som den i fremtiden kan mødes med, når den er blevet for stor til at gå i Maxi Zoo’s legestue.
Hvalpe-legestuen foregår lørdag den 16. maj i Maxi Zoo Esbjerg, Stormgade 155, 6715 Esbjerg. Fra kl. 10 til 11 er der legestue for små hvalperacer med voksenvægt på maks. 15 kg. og fra kl. 11 til 12 er der legestue for store hvalperacer med voksenvægt over 15 kg.  
Det er gratis at deltage men tilmelding er nødvendig til personalet i butikken eller på tlf.: 33 31 21 07. Oplys hvalpens fødselsdagsdato, race, navn samt dit eget navn og telefonnummer.

Publiceret 12 May 2015 15:00