Også sidste år satte Nova Data's Roadshow sit præg på gadebilledet i øvre Perlegade. (Privatfoto)

Også sidste år satte Nova Data's Roadshow sit præg på gadebilledet i øvre Perlegade. (Privatfoto)

It-giganter på Jyllandsturné

Nova Data er igen med, når der inviteres til roadshow med de store it-producenter

Af
Af Svend Mikael Larsen

Borgerne i Sønderborg, Esbjerg og Skive får nu mulighed for at diskutere produkter og fremtidens it-udvikling med branchefolk fra nogle af de største producenter på markedet. Det sker ved tre arrangementer under navnet Roadshow 2015, som lokale it-forhandlere har skabt for at give deres kunder en helt særlig oplevelse på udvalgte dage i april og maj.
”Vi vil gerne vise, at vi kan andet end konkurrere mod hinanden. Med Roadshow 2015 samler vi kræfterne og skaber unikke events, hvor de besøgende får lejlighed til at tale direkte med store producenter, som på helt uformel vis vil være til stede i de lokale butikker,” forklarer Kenan Hansen fra Nova Data, som er initiativtager.

Et vindue til slutkunden

For de store it-producenter giver roadshowet en unik mulighed for at komme i direkte kontakt med brugerne. Formålet af dels at yde råd og vejledning, men i lige så høj grad at få et indblik i de danske forbrugeres holdning til produkterne.
"Det er nu fjerde år, vi afholder roadshowet, og vi er stolte over, at indbyggerne i Sønderborg bakker så kraftigt og massivt op omkring arrangementet. Igen i år har vi gratis softice, man skal bare komme og hente en billet og aflevere den i Føtex QuickFood, og man skal skynde sig, da vi kun har 1.000 billetter. Der vil være et stort telt foran butikken i tilfælde af dårligt vejr," siger Kenan Hansen.
"Alle butikkerne vil have særlige tilbud, som kun gælder de tre dage. Så overvejer man at investere i nyt it-udstyr, eller blot er nysgerrig, er der mulighed for at gøre et rigtig godt køb,” forsikrer Kenan Hansen.
Roadshow 2015 finder sted i Sønderborg fredag den 15. maj fra kl. 10-18 hos Nova Data på Perlegade, og alle er meget velkommen.

Fakta
Deltagende producenter:
BenQ, Buffalo, Kaspersky Lab, Epson, Kingston, Microsoft Xbox, Coolermaster, MSI, Nova Books og Steelseries.

Publiceret 12 May 2015 08:00