Erik Hauervig. (Pressefoto).

Erik Hauervig. (Pressefoto).

Mød en strisserforfatter hos Bog& Idé i Køge

Kriminalassistent Erik Hauervig signerer sine krimier og fortæller om dem fredag den 22. maj

KØGE: Fredag den 22. maj gæster tidligere kriminalassistent Erik Hauervig Bog & Idé, Nørregade 24 i Køge.
I mere end 40 år arbejdede Erik Hauervig i Københavns Politi, blandt andet som kriminalassistent på Station City på Vesterbro i København.
Her lærte han de kriminelle miljøer at kende, og det har i dag gjort ham til en af Danmarks mest troværdige krimiforfattere.
Foreløbig er det blevet til fire bind i serien om kriminalassistenten Bjørn Agger, der alle er skrevet med kraftig inspiration fra virkelige hændelser – således også den nye bog, "Voldsspiralen", der udkom i marts.
Tidligere kriminalassistent Erik Hauervig har med sine realistiske krimier om narko, vold og kvindehandel på og omkring Vesterbro i København slået sit navn fast som en af Danmarks mest troværdige politikrimi-forfattere.
I slutningen af sin karriere inden for politiet gik Erik Hauervig ned med stress, da han efterhånden havde set for meget af den barske virkelighed. I dag er han pensionist, men stadig aktiv – og ikke kun som rost krimiforfatter.
Erik Hauervig holder også foredrag om sin karriere i politiet og som forfatter, og så er han meget involveret i foreningen NEWLIVES Denmark, der hjælper tidligere prostituerede og ofre for menneskehandel med at komme på ret fode igen.
Erik Hauervig gæster Bog & Idé, Køge fredag den 22. maj kl. 15.00-17.00, hvor han signerer sine krimier og fortæller om dem.
pm

(Pressefoto).

(Pressefoto).

Publiceret 12 May 2015 06:15