Mikkel Dahl banker bolden mod mål. Anfører Christopher Østberg følger op og scorer Hvidovres sejrsmål. (I øvrigt er billedet rent HIF. De tidligere spillere i HIF Kristian Bo Andersen, Mallik Konradsen og målmand Kim Drejs fra Fremad Amager er alle tidligere HIF’ere)   

Mikkel Dahl banker bolden mod mål. Anfører Christopher Østberg følger op og scorer Hvidovres sejrsmål. (I øvrigt er billedet rent HIF. De tidligere spillere i HIF Kristian Bo Andersen, Mallik Konradsen og målmand Kim Drejs fra Fremad Amager er alle tidligere HIF’ere)   

- Troede vi var bedre...

Hvidovre vandt en god sejr over Fremad Amager med en helt anden opstilling og indstilling

FODBOLD: De seneste kampe på Kæmpernes Arena har ikke været sjove. Hverfor for Hvidovres mange tilhængere eller for de involverede spillere. Langt bedre blev det i sidste uge i Nykøbing og især i fredags, hvor aftenenes modstander var Fremad Amager. Kampen endte med sejr til Hvidovre på 2-1, som også var pausestillingen.

Af
ebo@hvidovreavis.dk

- Der er flere ting, der spiller ind i forhold til den måde, vi har tacklet spillet og os selv i de seneste to kampe, fortæller rutinerede Kristoffer Wichmann.
- For det første troede vi, at vi var dygtigere til at spille vores eget spil og dermed skabe kampene. Det måtte vi så indse ikke holdt. Derfor har vi rent taktisk stået lidt dybere og forsøgt med omstillinger. Det hele er så blevet krydret med hårdt arbejde af alle, og hvor der tackles igennem. Det er nogle af de dyder, vi har fundet frem. Den indsats og indstilling vi leverede mod Holbæk og Rishøj var bare ikke godt nok. Det har vi lært af, og derfor arbejder vi ud fra en lidt anden filosofi. Vi troede nok, vi var bedre, men er gået lidt tilbage i spillets udvikling, hvor basen og organisationen skal være på plads, før man styrer kampe. Der, hvor vi er nu, skal være det sted, hvor vi udvikler holdet yderligere fra...

Kampresumé  

HIF kom foran ved Patrick Naundrup, der i det 13. minut opsnappede en hård og flad aflevering fra Jacob Hilstrøm og sikkert sendte bolden i mål udenfor målmand Kim Drejs rækkevidde. HIF havde haft rimelig styr på Fremad, der ikke tilspillede sig nævneværdige chancer. En satsning af Magnus Sonne samt en meget letbenet og letfaldende angriber udløste et straffespark, som Fremad Amager udlignede på efter godt en halv times spil. Mikkel Dahl ville det så anderledes, da han kort efter trak sig fri på kanten af feltet og kanonerede bolden mod mål. Målmand Kim Drejs fik løftet bolden op på overliggeren, men Christopher Østberg var over riposten og scorede sikkert til 2-1.
- Det var et godt skud fra Mikkel Dahl, som jeg lige fik vippet op på overliggeren, men jeg troede egentlig at Østberg var i off-side position, kommenterede Kim Dreje efterfølgende.
Mathias Larsen blev skiftet ind som venstre back fra start af 2. halvleg.
- Den havde jeg ikke lige set komme, lød det fra Mathias Larsen, der blev rykket frem på midten lidt senere i forløbet.
- Jeg havde set lidt på deres højre wing, der var meget hurtig på benene. Så jeg afventede ham og søgte ind på kroppen af ham, og det fik ham til at søge tilbage på banen med bolden. Fremad blev ikke farlige i den periode og fra den kant....
HIF havde flere gode tilløb til chancer, hvor kynismen og skarpheden ikke var der. Fremad havde de samme mangler, og i slutfasen var målmand Mikkel Hasling virkelig holdets mand med flere store redninger. Generelt en stor og solid kamp af Hasling.
Træner Thomas Westh Hansen:- Jeg er godt tilfreds med de to angribere; Patrick Naundrup og Mikkel Dahl. Vi ville gerne ned bag om Fremad og det løbearbejde udførte de rigtig fint. Holdet fremstod som en enhed, hvor alle bød ind og leverede, og så må jeg sige, at målmand Mikkel Hasling virkelig tog fra, når det kneb. En meget stor præstation af ham...
- Vi møder Frem på lørdag, og her spiller vi på samme måde. Frem er tvunget til at gå frem på banen, hvis de skal holde trit med Helsingør, og det bør give os plads og muligheder for omstilinger...

Publiceret 12 May 2015 08:00