Lis Ravn Ebbesen (SF), byrådsmedlem i Kolding.

Lis Ravn Ebbesen (SF), byrådsmedlem i Kolding.

DEBAT:

SF siger ja tak til skilte

Lis Ravn Ebbesen (SF)
Byrådsmedlem
Lindeallé 18, Kolding

Design og iværksætteriet var to af Koldings styrker. Men en ligeså autentisk styrke er frivilligheden. Derfor fandt vi det i SF forkasteligt, at de frivillige blev frataget deres mulighed for at reklamere med plakater. Uanset om vi talte Godset, KFUMs loppemarked eller Folkekøkkenets løb. De blev tvunget til kun at bruge digitale skilte.
 

I SF glæder det os rigtig meget, at de udvalg og partier, der traf den beslutning, nu har ændret holdning. Retten til at opsætte andre end cirkus og valgplakater genindføres.
SF går ind for digitale skilte, men fastslog ved byrådsbehandlingen i oktober, at de nye digitale plakater og de gammeldags plakater sagtens kunne eksistere side om side. Samtidig foreslog vi, at by og udvikling i samarbejde med kreative samarbejdspartnere skulle udvikle et nyt ophæng. Et plakatophæng, der signalerer designby. Det vil vi gerne foreslå igen. Kolding skal være en kommune, der skiller sig ud ved at tænke kreativitet, og samtidig skal vi være kommunen der understøtter de frivillige initiativer. Det gælder både socialt, kulturelt eller i idræts-, i landsby- eller bydelsregi.

Publiceret 12 May 2015 08:00