Fodbold:

Populær hjælpetræner fortsætter

SønderjyskE og assistenttræner Peter Enevoldsen har forlænget samarbejdet med et år samt med option for yderligere en sæson

Af
pra

Den meget populære assistenttræner runder fire sæsoner hos det sønderjyske fodboldflagskib, og begge parter har, ifølge sportschef Hans Jørgen Haysen, haft stor appetit på at forlænge samarbejdet:
"Først og fremmest ville vi gerne forlænge samarbejdet med Peter Enevoldsen, fordi både hans faglige og menneskelige kvalifikationer er helt i top. Og da begge parter havde en positiv indstilling til at fortsætte samarbejdet, var det derfor heldigvis heller ikke en lang proces at blive enige om en ny aftale," røber Hans Jørgen Haysen.
SønderjyskEs nye cheftræner, Jakob Michelsen, får dermed også en assistenttræner, som har et indgående kendskab til mekanismerne i klubben:
"Vi har været, og er, meget tilfredse med hele trænerstaben og her iblandt ikke mindst Peter Enevoldsen. Det har været vigtigt for kontinuiteten omkring superligatruppen, at han både kunne og ville fortsætte det gode arbejde. Dermed bliver det indlysende også betydeligt lettere for vores nye cheftræner at sætte sig ind i tingene, når han møder ind til sommer. Vi har valgt at forlænge kontrakten med i første omgang et år. Dermed har begge trænere en mulighed for at lære hinanden og den indbyrdes kemi at kende," hedder det.
"Peter Enevoldsen har et indgående kendskab til de enkelte spillere og ikke mindst til klubbens DNA. Han brænder for sin opgave og for SønderjyskE, og jeg er derfor naturligvis glad for at han vil tage en tørn mere for klubben.
Jeg vil gerne understrege, at al fokus og alle kræfter, både hos klubben og Peter, nu ligger i at gøre arbejdet færdigt for denne sæson," slutter Hans Jørgen Haysen.
Peter Enevoldsen, 53, har været assistenttræner i SønderjyskE siden sommeren 2011. Han er gift, og har to sønner, hvoraf den ene, Thomas Enevoldsen, er tilknyttet som spiller hos de danske fodboldmestre AaB. Peter Enevoldsen har bl.a. tidligere virket som cheftræner i Thisted FC samt som assistenttræner i Viborg FF.
 

Publiceret 12 May 2015 05:30