Milan, Fredericia Friskole, 6. klasse:
“Det er altså meget fedt med den nye grejbank, og jeg er ret sikker på, at jeg kommer til at bruge redskaberne. Det bliver nok mest fodbold eller tennis, jeg vil spille. Vi skal nok passe godt på alle tingene.”

Milan, Fredericia Friskole, 6. klasse: “Det er altså meget fedt med den nye grejbank, og jeg er ret sikker på, at jeg kommer til at bruge redskaberne. Det bliver nok mest fodbold eller tennis, jeg vil spille. Vi skal nok passe godt på alle tingene.”

Ny grejbank:

Hvad synes ungerne om idéen?

Nicka & Nadja, Fredericia Friskole, 7. og 8. klasse:
“Nu har vi noget at lave i et fedt fællesområde. Her sidder vi ikke foran en skærm - men bruger kroppen, og bliver træt på en god måde. Selvfølgelig er der altid nogen, der ikke er kloge nok til at passe på tingene, men de er ikke i flertal, så det skal nog gå.”

Nicka & Nadja, Fredericia Friskole, 7. og 8. klasse: “Nu har vi noget at lave i et fedt fællesområde. Her sidder vi ikke foran en skærm - men bruger kroppen, og bliver træt på en god måde. Selvfølgelig er der altid nogen, der ikke er kloge nok til at passe på tingene, men de er ikke i flertal, så det skal nog gå.”

Matilde, Fredericia Friskole, 4. klasse:
“Jeg synes, det er godt. Det er nemlig sjovt, når klasserne kan lave noget sammen, og det kan de her. Jeg tror også, at jeg kan komme til at bruge alle tingene efter skole. Så kan jeg finde på at løbe på løbehjul eller skateboard.”

Matilde, Fredericia Friskole, 4. klasse: “Jeg synes, det er godt. Det er nemlig sjovt, når klasserne kan lave noget sammen, og det kan de her. Jeg tror også, at jeg kan komme til at bruge alle tingene efter skole. Så kan jeg finde på at løbe på løbehjul eller skateboard.”

null

Publiceret 12 May 2015 06:00