SE VIDEO:

Byrådsmedlem fra Varde smider tøjet i god sags tjeneste

DF Ungdom smider tøjet i forbindelse med ”Smid tøjet Danmark”-kampagnen

Af
Kim Schou

Dansk Folkepartis Ungdom valgte at være med i Røde Kors' kampagne, ”Smid tøjet Danmark”, hvor man donerer tøj til et godt formål for Dansk Røde Kors. DF Ungdom donerede derfor hele lageret med DFU t-shirts til det gode formål.
Ligeledes har DF Ungdom produceret en kort video, hvori de unge opfordrer til at donere tøj til det gode formål. I Danmark har vi tradition for at hjælpe ude omkring i verden, når katastrofer opstår. DF Ungdom smider tøjet for bl.a. at hjælpe de mange ofre i Nepal, der har mistet nogen af deres kære og har fået ændret deres liv for altid.

Lokal støtte

Hovedbestyrelsesmedlem og medlem af byrådet i Varde, 21-årige Julie Gottschalk har været glad for at kunne støtte det gode formål:
”Smid tøjet Danmark er en rigtig god kampagne, der sætter fokus på, at vi skal hjælpe andre i nød. Vi har valgt at smide tøjet, donere vores eget tøj og ryddet lageret for DFU T-shirts, i håb om andre vil tage budskabet til sig og gøre det samme," fortæller Julie Gottschalk til Lokalavisen Varde.
"Vi skal tænke udover vores egen grænse, og hjælpe de mennesker der er i nød. Vi opfordrer andre til at gøre det samme og smide tøjet til det gode formål,” slutter Julie Gottschalk.
SE VIDEOEN ØVERST I DENNE ARTIKEL.

Publiceret 12 May 2015 11:45