Louis, 8. klasse, Brørup:
Jeg tror egentlig ikke, at vi selv har fået lov til at bestemme, hvor vi skulle hen, men jeg ville også meget gerne til Esbjerg, for mine brødre har også holdt blå mandag her, og det var de glade for. Vi har planlagt hjemmefra, at vi skal køre limousine og gokart.

Louis, 8. klasse, Brørup: Jeg tror egentlig ikke, at vi selv har fået lov til at bestemme, hvor vi skulle hen, men jeg ville også meget gerne til Esbjerg, for mine brødre har også holdt blå mandag her, og det var de glade for. Vi har planlagt hjemmefra, at vi skal køre limousine og gokart.

VOXPOP:

Hvorfor har du valgt at holde blå mandag i Esbjerg?

Thomas, 7. klasse, Jels:
Vi har stemt om, hvor vi skulle hen i min klasse. Esbjerg er helt perfekt. Vi er 42 konfirmander af sted fra Jels. I min gruppe har vi ikke sådan rigtig planlagt en hel masse, men det er helt sikkert, at vi skal spise på McDonalds, og så skal vi også spise den chokolade, jeg lige har vundet.

Thomas, 7. klasse, Jels: Vi har stemt om, hvor vi skulle hen i min klasse. Esbjerg er helt perfekt. Vi er 42 konfirmander af sted fra Jels. I min gruppe har vi ikke sådan rigtig planlagt en hel masse, men det er helt sikkert, at vi skal spise på McDonalds, og så skal vi også spise den chokolade, jeg lige har vundet.

null

Publiceret 12 May 2015 11:45