Politiet har indstillet eftersøgningen ved Kolding Fjord og i Lillebælt

Sydøstjyllands Politi indstillede tirsdag eftermiddag eftersøgningen ved Kolding Fjord og i Lillebælt i anledning af en anmeldelse tirsdag morgen om, at en båd var set på vandet med bunden i vejret ud for Gl. Ålbo Camping ved Sønder Stenderup.
Der er ikke fundet andre personer end den druknede cirka 50 årige mand, der blev fundet ved den kæntrede kano tirsdag morgen.
Eftersøgningen har været omfattende og har taget afsæt i analyser af vejr, vind og strømforhold i farvandet. En helikopter, Marinehjemmeværnet, Hjemmeværnet, politihunde og patruljer fra Sydøstjyllands Politi og Fyn Politi har søgt både på Jyllands og Fyn siden. Campingpladser og shelters er også afsøgte for om muligt at finde det sted, hvorfra den afdøde er sejlet ud og dermed muligheden for at finde oplysninger om den afdødes identitet og om, hvorvidt han var alene.
Som tidligere oplyst er der på den afdøde fundet papirer, der antyder en tysk tilknytning, men det er endnu ikke lykkedes at komme afgørende nærmere på en identifikation. Det vil Sydøstjyllands Politi arbejde videre med i de kommende dage, ligesom der vil skulle afholdes ligsyn med videre.

Publiceret 13 May 2015 08:30