SønderjyskE hopper på revy-toget

Nyt samarbejde giver billige revy-billetter til SønderjyskE-fans

Af
Mikkel Hansen

Hvis der er to institutioner i Sønderborg, der kan trækker fuldt hus igen og igen, så er det SønderjyskE og Sønderborg Sommer Revy.
Nu er netop de to indledt et samarbejde, der betyder, at medlemmer af SønderjyskE's erhvervsklub og sæsonkortholdere kan købe billige billetter til en af revyens forestillinger.
"SønderjyskE er ligesom Sønderborg Sommer Revy en del af kulturlivet og underholdningsbranchen i Sønderjylland. Derfor er det naturligt, at vi bakker hinanden op. Samtidigt kan vi nu give sæsonkortholdere og medlemmer af erhvervsklubben endnu en fordel," siger SønderjyskE's sportschef Simon Lindhardt.
Det er første gang, at SønderjyskE og sommerrevyen arbejder sammen - men ikke sidste ifølge Simon Lindhardt:
"Jeg håber, vi får et langt samarbejde, og jeg drømmer om, at vi med tiden kan vores vores helt egen SønderjyskE-forestilling kun for sæsonkortholdere og erhvervsklubmedlemmer."
Samarbejdet gælder forestillingen lørdag den 6. juni kl. 20.00, hvor billetterne sælges til 200 kroner mod normalt 385 kroner. Billetterne kan bestilles på tlf. 2999 9639 eller cni@soenderjyske.dk hos Christina Nissen.
Der er et begrænset antal billetter til rådighed.

Publiceret 13 May 2015 06:00