Aarhusianeren Jakob Michelsen, der har trænet Skive i den næstbedste række i år, er ny chef i SønderjyskE. Men hvem er hen egentlig?
Foto: POLFOTO / Ilan Brender

Aarhusianeren Jakob Michelsen, der har trænet Skive i den næstbedste række i år, er ny chef i SønderjyskE. Men hvem er hen egentlig? Foto: POLFOTO / Ilan Brender

Fodbold:

Fem skarpe til den nye cheftræner

Hvem er manden bag jobbet. Vi har spurgt Jakob Michelsen om de forskellige facetter af manden, der skal lede SønderjyskE

Af
Peter Rasmussen

Han er 34, gift og familiefar og smaddergod til både taktik og mandskabspleje. Det siger folk omkring ham i hvertfald. Men hvad siger manden selv?
Hvilken slags fodbold er du til?
“Jeg tror at langt de fleste fodboldelskere er tilhængere af den offensive fodbold, med masser af fart og tempo. Det er jeg også. Jeg nyder at se hold som Bayern München og Barcelona spille - samt det tyske landshold. Men samtidig er jeg realist samt fleksibel, og mener at det er en træners fornemmeste opgave at få det maksimale ud af det spillermateriale man har til rådighed og den opgave man står overfor.”
Man siger jo at fodbold bare er et spil. Hvad er vigtigere?
“Mennesker betyder alt for mig og er både mit arbejde om min passion. Men det er klart at familien og de nærmeste betyder mest.”
Hvordan vil du beskrive din stil som træner?
“Det kan andre nok bedre vurdere, men jeg forsøger at få det meste ud af hver enkelt ved at behandle folk forskelligt. Jeg tror meget på team tanken og udnyttelse af hinandens ressourcer.”
Hvad bruger du din tid på udenfor fodbold?
“Når der en sjælden gang er tid til andet end fodbold, så kan jeg godt lide at være sammen med venner og familie. God mad og rejser - både til sol og ski.”
Hvor skal karrieren bringe dig hen?
“Lige som spillerne har drømme, så jeg jeg det selvfølgelig også, men jeg ved også at det er umuligt at planlægge noget i en sort-hvid fodboldverden. Jeg tror meget på, at man skal nyde det der hvor man er. Ligesom det handler omat arbejde hårdt og seriøst. Så vil gode tingske hen ad vejen,” siger træneren som glæder sig til SønderjyskE.

Publiceret 13 May 2015 07:15