TJ Automobiler kan fejre 40 års jubilæum. Fra venstre ses Karsten, Birgit, Frode og Thomas.

TJ Automobiler kan fejre 40 års jubilæum. Fra venstre ses Karsten, Birgit, Frode og Thomas.

Jubilæum:

40 år fejres med cirkus

TJ Automobiler fejrer 40 år i autobranchen med stor cirkusfest

Den 15. maj kan TJ Automobiler i Tarp fejre sit 40-års jubilæum, og i den anledning har virksomheden inviteret cirkus til byen.

I 40 år har TJ Automobiler solgt personbiler og varebiler til både ind- og udland. I dag sælger virksomheden ca. 1000 biler i året.

Herhjemme levede TJ Automobiler mest af engrossalg i mange år, men sidenhen er detailsalg af person- og varebiler blevet en større del af forretningen. I udlandet har virksomheden oplevet et eksporteventyr med salg og eksport til 47 lande på fire kontinenter. Kunderne strækker sig fra Island i nord over Kirgisistan i øst til Chile i vest.

TJ Automobiler er en familieejet virksomhed, som Thomas Jacobsen startede i 1975, netop som han blev udlært automekaniker hos Audi. Siden har hans kone, Birgit, og to sønner, Karsten og Frode, deltaget i den daglige drift. I 2011 blev Thomas' ældste søn, Karsten, medejer.
På samme tid som virksomheden runder milepælen og de 40 år, fylder Thomas Jacobsen også 60 år. Derfor er der lagt op til stor fest. Cirkus Mascot er inviteret til byen, og de kommer med en flot cirkusforestilling med plads til næsten 300 tilskuere.

Der er reception i cirkusteltet fra kl. 13-16 for kunder, forretningsforbindelser og venner af huset. Om aftenen kl. 18 åbner Cirkus Mascot dørene op til en cirkusforestilling for hele familien. Billetter købes i forsalg til jubilæumspris hos TJ Automobiler.

I weekenden den 16.-17. maj er der åbent hus, hvor der er gode jubilæumstilbud at hente.

Publiceret 13 May 2015 11:15