Kanoulykke:

Politiet har endnu ikke identificeret liget

Af
Af Anne Andersen

Det er endnu ikke lykkes politiet at identificere den mand, der tirsdag blev fundet død i Kolding Fjord. De første oplysninger tydede på, at manden muligvis stammer fra Tyskland:
"Han kan også være fra Tjekkiet, men vi ved det ikke endnu", lyder det fra Carsten Vester fra Lokalpolitiet i Kolding:
"Vi vil meget gerne høre fra folk, der på den ene eller den anden måde har været i kontakt med manden. Det kan være i et supermarked, på en campingplads eller et sted hvor han har lejet kanoen".
Der er ikke fundet andre personer end den druknede cirka 50-årige mand, der blev fundet ved den kæntrede kano tirsdag morgen.
"Manden har muligvis haft en tønde spændt efter kanoen, indeholdende nogle ejendele. Finder man den tønde, så vil vi også meget gerne høre fra folk", forklarer Carsten Vester.
Eftersøgningen efter fundet af manden har været omfattende. En helikopter, Marinehjemmeværnet, Hjemmeværnet, politihunde og patruljer fra Sydøstjyllands Politi og Fyn Politi har søgt både på Jyllands og Fyn siden. Campingpladser og shelters er også afsøgte for om muligt at finde det sted, hvorfra den afdøde er sejlet ud og dermed muligheden for at finde oplysninger om den afdødes identitet og om, hvorvidt han var alene.
"Det er endnu ikke lykkes os at fastslå, om manden er sejlet ud fra Jyllands-siden eller fra Fyn", forklarer Carsten Vester, der desuden opfordrer folk til at kontakte politiet, hvis man observerer en efterladt bil med enten tyske eller eventuelt tjekkiske nummerplader.
Har man oplysninger i sagen kan man kontakte politiet på telefon 114.

null

Publiceret 13 May 2015 09:00