Kursus:

Undgå at snuble i facebook

Gode råd om billig markedsføring når Nete Kaasen fortæller ved møde i Erhvervssparring

Af
Peter Rasmussen

Erhvervssparring Haderslev gør noget for at mindre virksomheder og iværksættere kan høre mere om markedsføring på de sociale medier.
Det sker ved et møde tirsdag den 19. maj kl 19.00 på Opus Business House, Kløvervej 75 i Haderslev.
Aftenens oplægsholder er Nete Kaasen, og varsler følgende spændende indhold:
På mødet tager jeg udgangspunkt i markedsføring på Facebook. Der er her de fleste virksomheder starter – og det er her de fleste snubler.
Du vil denne aften blive klogere på, hvordan du forstærker din markedsføring på Facebook. Både organisk og betalt.
Med organisk menes det der sker ”automatisk”, når du laver et opslag på din Facebookside. Vidste du fx, at kun gennemsnitlig 10 pct. af dine fans ser dit opslag?
Det kan der gøres noget ved, og det hjælper jeg med, bl.a. ved at fortælle om, hvordan Facebooks algoritme fungerer – og hvordan du får den til at elske din side.
Jeg viser også, hvordan du for et ganske lille budget, kan forstærke din markedsføring betragteligt. Sidst men ikke mindst vil jeg komme ind omkring hvordan du kan supplere din side på Facebook med lækre billeder på Instagram, lyder det fra Facebook-eksperten.
Der er gratis adgang til mødet, endda et glas rødvin og en sandwich, hvis man tilmelder sig senest tirsdag den 19. kl 09.00 på info@Opusbusinesshouse.dk

Nye sparringsgrupper på vej

Efter Nete Kaasens oplæg holder Erhvervssparring generalforsamlingen med fokus på dannelse af nye sparringsgrupper og udvælgelse af mentorer - erfarne frivillige fra det lokale erhvervsliv - til at vejlede disse.
Erhvervssparring er en selvstyrende gruppe under HER og derfor har alle medlemmer af HER adgang til mødet.

Publiceret 13 May 2015 10:15