Lystfiskeriets Dag:

Tag med ud og fisk!

På søndag kan du fiske middagen op fra dybet i Dyringkær Put & Tak sø ved Haderslev

Af
Peter Rasmussen

Søndag d 17. maj 2015 kan alle, som har en lystfisker gemt i maven, prøve fiskeriet i Dyringkær Put and Take, ganske gratis. Kom og prøv de mange gode oplevelser ved fiskevandet.
På dagen er der mulighed for at prøve at fiske, der vil stå en erfaren lystfisker parat til at hjælpe dig med at komme i gang.  Medbring fiskestang – har du ingen så ring – vi vil så prøve om vi kan skaffe en låne fiskestang.
Arrangementet afholdes ved Dyringkær Put And Take Sø, vi mødes ved søen, Ribe Landevej 152, 6100 Haderslev (følg skiltene), hvor det er muligt at fiske efter regnbueørred, gedde, aborre, skalle, brasen, karpe og ål.
Mød op mellem kl. 9.00 til kl. 13.00 og få en spændende dag og fang mange gode oplevelser. Det er gratis at deltage.
Alle er velkomne på Lystfiskeriets Dag, og gode oplevelser fylder mest, hvis du deler dem med andre. Så tag du bare din bedste ven, mor, far, bedstemor eller bedstefar med – her kan alle være med.
Lystfiskeriets Dag er et landsdækkende initiativ fra Danmarks Sportsfiskerforbund, hvor alle under kyndig vejledning kan prøve kræfter med lystfiskeriets mange facetter. Det sker søndag den 17. maj 2015, der er en lang række arrangementer over hele landet.
Læs mere om arrangementet og Lystfiskeriets Dag på www.sportsfiskeren.dk/lystfiskerietsdag. Eller på www.sydfisk.dk
Arrangør: Sønderjysk Sportsfiskerforening www.sydfisk.dk

Publiceret 13 May 2015 09:00