De fire vindere af et Cambridge-forløb tabte over 25 kilo på otte uger.

De fire vindere af et Cambridge-forløb tabte over 25 kilo på otte uger.

Cambridge-forløb gav større vægttab

Vinderne af et Cambridge Vægtplan-forløb tabte til sammen yderligere 25 kilo efter afslutningen af Køge på Vægten.

Af
Martin Rasmussen

VÆGTTAB: Hovedparten af deltagerne i Køge på Vægten hoppede af vægten igen, da konkurrencen sluttede i marts. Men fire deltagere fortsatte den intensive fokus på vægttab, fordi de vandt et otte ugers forløb med kostplan og produkter fra Cambridge Vægtplan til en samlet værdi af 25.000 kroner, og derfor er kiloene fortsat med at rasle af dem de seneste måneder.
En af deltagerne fra holdet "Fem fede sild" valgte at sige nej tak til forløbet, men de fire andre har i løbet af de otte uger, som nu er afsluttet, haft et samlet vægttab på 25,7 kilo - også selv om de ikke alle fire har fuldt Cambridge-retningslinjerne 100 procent.
Det svarer i snit til knap 6,5 kilo, og dermed tjener forløbet også som en god illustration af perspektiverne i Cambridge Vægtplan som en effektiv tilgang til både kortere og længere vægttabsforløb.
De fire "sild" på holdet er Birthe Jensen, Maria Nielsen, Nicolette Lund Stasinopoulos og Pia Pedersen, og de fortæller, at det faktisk var med en vis skepsis, at de modtog meldingen om, at de havde vundet Cambridge-forløbet - ikke mindst fordi de havde set frem til mere almindelig kost efter otte hårde uger på kur.
- De sad og spiste pølser og pommes frites, og de så ikke ret glade ud, da jeg kom og fortalte om gevinsten. Derfor er jeg bare ekstra glad for, at de nu har gennemført med et flot resultat, siger Inge Dehli fra Cambridge Vægtplan med et smil.
Nicolette Lund Stasinopoulos er den af deltagerne, der har tabt sig mest, og både hun og de øvrige deltagere fortæller, at de har været positivt overraskede over den kost, de er blevet udsat for i løbet af de otte uger, og de fremhæver den store værdi i at være flere sammen om det - og af vejledningen fra Inge Dehli undervejs.
- Det har også været hårdt nogle gange undervejs, og det har været godt, at vi har været samlet hver 14. dag til vejning, siger Nicolette Lund Stasinopoulos, der var enige med de andre om, at nu var næste mål at holde fast i vægttabet fremover.
Læs mere om Cambridge Vægtplan på www.dehli-cambridgedanmark.dk.

Inge Dehli glæder sig over resultaterne gennem de seneste otte uger.

Inge Dehli glæder sig over resultaterne gennem de seneste otte uger.

Publiceret 14 May 2015 12:00