Cirkus Arena søger cirkusbørn i Kolding

Når Cirkus Arena tager på sin landsomspændende turné, har børn fra hele landet chancen for at blive en del af forestillingen, som Signe Lindkvist og Uffe Holm står i spidsen for.
 
Cirkus Arena har for alvor skudt sit 60-års jubilæumsshow i gang, og det lægger vejen forbi intet mindre end 179 byer i hele Danmark. Børn i alderen 3-12 år fra alle landets egne har i år mulighed for at blive cirkusprins eller -prinsesse i egen by og få sit helt eget nummer i en af forestillingerne.
 
”Vi arbejder ud fra, at alle kan lave cirkus, og det her er en unik chance for at vise, hvad man kan”  siger Uffe Holm, der også kommer til at stå i en cirkusmanege for første gang.
 
”Og så kan man jo blære sig resten af livet med, at man har optrådt i cirkus".
 
Kan man noget sjovt eller specielt – stå på hovedet, fløjte alfabetet bagfra, få sin kanin til at hoppe igennem en hulahopring eller noget helt fjerde, og har man ikke mindst lysten til at afprøve cirkusmanegen, så er det nu man har chancen.  
 
”Et lokalt barn kan komme ind i midten af manegen og mærke stemningen, for det er meget mere intenst derfra. Samtidig er der ikke noget at være bange for – folk skal nok klappe,” lyder det fra en spændt Uffe Holm.
 
En dommerkomité bestående af Signe Lindkvist, Uffe Holm og selveste cirkusdirektøren Benny Berdino udvælger det bedste bud, og det barn får lov at optræde med sit helt eget nummer i forestillingen i sin egen by. 
 
Har man lyst til at lege med og samtidig invitere hele sin familie med gratis i cirkus, kan man melde sig til på Arena.dk under sin hjemby og måske blive valgt til at optræde i årets forestilling.
 
 

Publiceret 14 May 2015 12:00