Fiskeoplevelser for hele familien

På søndag d. 17. maj kan du tage børn eller børnebørn samt resten af familien med ud i naturen og fange nogle fantastiske fiskeoplevelser

Alle inviteres med på fisketur på søndag, når Danmarks Sportsfiskerforbund med lokale lystfiskerforeninger landet over arrangerer Lystfiskeriets Dag.
 
På dagen er der mulighed for at låne en fiskestang de fleste steder, og du er også velkommen til selv at tage fiskegrejer med. Vi har sørget for, der er erfarne og dygtige lystfiskere parat til at hjælpe med at komme i gang. I skal bare tage en gammel sweater på og tage med os ud at fiske.
Du kan finde oversigten med et godt fiskested og arrangement nær dig på www.sportsfiskeren.dk/lystfiskerietsdag
 
Lystfiskeriets Dag leverer mange forskellige arrangementer landet over med fiskeri efter alt fra hornfisk, over fladfisk til krabber, put&take-ørreder samt rovfisk og fredfisk. Du får naturligvis hjælp fra de mange frivillige, dygtige sportsfiskere, så du kan lære at kaste, binde knuder og agne krogen med det helt rigtige, så der næsten leveres fangstgaranti – i hvert fald til den gode oplevelse.
 
- Alle kan bare komme, slappe af og nyde naturen, familien, fælleskabet og fiskeriet. Der er mange aktiviteter og konkurrencer dagen igennem, hvor du også kan være heldig at få en af de mange gratis gaver eller vinde dem ved blot at deltage, fortæller Martin B. Hedegaard, der er aktivitetskoordinator hos Danmarks Sportsfiskerforbund.
 
Temaet i år er fælles fiskeoplevelser for familien, der skal styrkes, og børnene skal væk fra skærmene.
Det er Danmarks Sportsfiskerforbund og foreningernes ambition at give den brede befolkning muligheder for et aktivt og oplevelsesrigt friluftsliv gennem lystfiskeret.
Danmarks Sportsfiskerforbund har siden 2007 arrangeret Lystfiskeriets Dag, der i dag er den største event, som giver alle danskere mulighed for at komme ud og fange nogle dejlige oplevelser ved fiskevandet. 

Publiceret 14 May 2015 10:00