Hans Christian Thoning kører Puch Maxi

Tirsdag kunne man møde Hans Christian Thoning, medlem af folketinget for Venstre, på Puch Maxi på Torvet i Varde

Fire medlemmer af Venstre trodsede vejret og kørte på knallert via A11 fra Tønder til Thisted for at skabe opmærksomhed om de trafikale problemer.
Ud over Hans Christian Thoning var det Eva Kjær Hansen (Aabenraa) – Susanne Linnet (Tønder) og Esben Lunde Larsen (Ringkøbing) som tog turen op gennem Vestjylland.
For trods det tydelige sprog, som trafikmålingerne taler, kniber det med at få opbakning på Borgen til en udvidelse af A11. Der er ganske enkelt for få politikere på Borgen fra Vestjylland, som kender trafikproblemet på A11 – så det er svært at komme igennem med problemet og derved få penge til projektet.
Trafikmålingerne taler for en udvidelse af A11 til en 2 + 1 vej, og de nye trafikmålinger viser en noget større trafik end tidligere antaget. Det gælder turiststrømmen, men især øget tung trafik.

En anden strækning der er opmærksomhed omkring er A12 mellem Varde og Esbjerg. Her kører bilerne som perler på en snor både morgen og aften. Der er også fokus på omfartsveje ved blandt andet Ribe.
De fire Venstre-folk kørte videre på næste etape, som endte i Søndervig, for her er der også store trafikale udfordringer med tung trafik og turister.

Publiceret 14 May 2015 06:00