Man kan tage sit eget udstyr med eller låne derude, når Enggaarden Golf åbner på lørdag. PS: En driver behøves nok ikke, da der er tale om kortbanegolf.

Man kan tage sit eget udstyr med eller låne derude, når Enggaarden Golf åbner på lørdag. PS: En driver behøves nok ikke, da der er tale om kortbanegolf.

Ny golfbane åbner på skråningerne

Ny, speciel golfbane i Sellerup henvender sig - på hver sin måde - til både den trænede, utrænede og familien med børn

Af
Jørgen Flindt

Hvor mange mænd på 68 år kan sige, at de lige har bygget en golfbane?
Sikkert ikke mange, men Jørgen Christiansen kan.
Ok, der er ikke tale om en golfbane i den helt traditionelle forstand, men absolut derhenad. Her er 18 huller, greens og højt til loftet på skråningerne ved Enggaarden i Sellerup nær Andkær og Brejning.
“Ja, man har vel lov til at være lidt skør, siger han og griner.
“Vi kalder det kortbanegolf, for det er det ord, der bedst beskriver det. Det er golf, men på en kort bane,” siger manden, der tidligere har været chef for blandt andet Ugeavisen og Lokalavisen i Vejle.
Men det er fortid, og nutiden er Enggaarden, som er et sted, hvor Jørgen og hustruen Hanne har ændret fra nedlagt landbrug til kursussted/festlokale med stor terrasse og nu altså også en golfbane.
“Golfbanen var en af de første tanker vi fik for seks år siden, da vi købte stedet her. Men der har været andre ting, der skulle laves først. Men nu er den klar. Vi henvender os til alle, også med hensyn til golfbanen. Her kan turisterne komme forbi. Eller pensionisterne eller erhvervsfolk eller familier på tur eller, ja alle der vil gå en runde golf. Og man skal jo ikke være medlem af en klub, så det er en oplagt mulighed at hygge sig med golf, uanset om du er garvet eller helt nybegynder,” siger han og understreger, at banen ikke er en konkurrent til de store, veletablerede baner i omegnen.

Åbner lørdag

Men en god golfspiller vil sikkert også få noget ud af at komme forbi, for det er en teknisk svære bane, hvor der skal tænkes i indspil og putting mere end de lange slag.
Uanset om man er god eller ej, så åbner de atten huller på skråningerne ved Sellerup på lørdag.
“Der vil være åbent her dag fra 9 til 20, og her i starten vil det koste 35 kroner per voksen og 20 kroner per barn. De kan i øvrigt slå til tennisbolde, hvis de og forældrene ønsker det,” forklarer manden, der nu også kan skrive golfbanedesigner/bygger på CVet.

Publiceret 14 May 2015 14:00