Designer Rikke Uhre Nielsen driver virksomheden The Run ApS, og hun er en af 33 iværksættere, som har indtil nu i år har haft god udbytte af kursusforløbet 'Styrk Din Virksomhed' hos Erhvervenes Hus Aabenraa. (Privatfoto)

Designer Rikke Uhre Nielsen driver virksomheden The Run ApS, og hun er en af 33 iværksættere, som har indtil nu i år har haft god udbytte af kursusforløbet 'Styrk Din Virksomhed' hos Erhvervenes Hus Aabenraa. (Privatfoto)

Rikke fik styrket sin virksomhed

I løbet af årets første tre måneder har 33 erfarne virksomhedsejere fået ny viden omsat til konkret handling på Styrk Din Virksomhed kurset

Rikke Uhre Nielsen, der står bag tøjdesigner virksomheden The Run ApS, har to års erfaring med sin virksomhed og trængte til ny viden og muligheder at arbejde med i udviklingen af sin virksomhed. Derfor tilmeldte hun sig kursusrækken 'Styrk Din Virksomhed' hos Erhvervenes Hus Aabenraa.

”Helt generelt har det været godt at få tænkt min virksomhed igennem. Jeg har prøvet mig frem med mange ting, siden jeg startede og havde endnu ikke fundet den rigtige vej,” fortæller Rikke Uhre Nielsen.
”På kurset om markedsføring og kommunikation med Vizuel fik jeg sat tingene i system. Jeg har lukket ned for nogle af mine platforme for at arbejde mere målrettet på færre platforme med markedsføringen af næste kollektion. Ikke mindst har jeg lært, at jeg skal give det tid til at virke og høste erfaringerne.”

The Run ApS designer womens wear i blød strik efter normer, der giver kvinder 20+ mulighed for at klæde sig lækkert og behagelig i hverdagen. Kunderne er fordelt over hele Danmark.
”På salgskurset med ExpectConsult fik jeg øjnene op for potentialet i alle de kontakter, jeg allerede har. Jeg har fået sat dem i system, kategoriseret og prioriteret efter hvor indsatsen er bedst givet ud, så det ikke længere er tilfældigt, hvem jeg bruger tid på som kunde,” fortæller Rikke Uhre Nielsen.

"Desuden har nyhedsbreve potentiale for min virksomhed som et element i at opretholde kundekontakten til butikkerne, så det skal jeg have fat i,” siger hun.

Indblik i egen økonomi

Styrk Din Virksomhed er opdelt i fem områder med salg, markedsføring & kommunikation, økonomistyring & regnskab, erhvervsjura og bank & finansiering. Alle fem kurser udbydes hvert kvartalt i 2015, af Erhvervenes Hus Aabenraa, hvor lokale rådgivningsvirksomheder stiller deres viden til rådighed.
Rikke Uhre Nielsen nød godt af den konkrete erfaringsudveksling mellem deltagerne og deltog også på kurset om revision & økonomi med Revisionscenteret, hvilket førte til helt nye beslutninger.
”Jeg fandt ud af, at jeg selv skulle have bedre fat i min økonomi, så jeg har stoppet samarbejdet med min bogholder og har nu selv 100 procent indblik i min økonomi og mit cashflow,” fortæller hun.
"Jeg har også ændret i den måde, jeg sætter min budgetter op på, så jeg får et realistisk billede af økonomien. Det har hjulpet mig af med mine bekymringer.”

Ny kursusrække

Iværksættervejleder Jens Erik Frederiksen fra Erhvervenes Hus Aabenraa er allerede i gang med næste kvartals kursusrække, der starter i april.
”Vores lokale rådgivningsvirksomhed har ydet en stor indsats overfor kursusdeltagerne, og jeg glæder mig til den kommende kursusrække, som vi tager hul på med salg den 21. april i samarbejde med ExpectConsult og herefter markedsføring & kommunikation d. 7. maj i samarbejde med Vizuel,” fortæller han.
Se mere på www.ehaa.dk/firmaetablering.

Publiceret 14 May 2015 10:00