(Colourbox).

(Colourbox).

Store fiskeoplevelser for hele familien

Søndag den 17. maj er det Lystfiskeriets Dag over hele Danmark - også i Køge

FISKERI: På søndag den 17. maj kan hele familien komme ud i naturen og fange nogle fantastiske fiskeoplevelser.
Alle inviteres med på fisketur denne søndag når Danmarks Sportsfiskerforbund med lokale lystfiskerforeninger landet over arrangerer Lystfiskeriets Dag.
På dagen er der mulighed for at låne en fiskestang de fleste steder, og man er også velkommen til selv at tage fiskegrejer med.
Arrangørerne har sørget for, der er erfarne og dygtige lystfiskere parat til at hjælpe med at komme i gang.
Lystfiskeriets Dag leverer mange forskellige arrangementer landet over med fiskeri efter alt fra hornfisk, over fladfisk til krabber, put & take-ørreder samt rovfisk og fredfisk. Deltagerne får naturligvis hjælp fra de mange frivillige, dygtige sportsfiskere, så man kan lære at kaste, binde knuder og agne krogen med det helt rigtige, så der næsten leveres fangstgaranti – i hvert fald til den gode oplevelse.
Det er Danmarks Sportsfiskerforbund og foreningernes ambition at give den brede befolkning muligheder for et aktivt og oplevelsesrigt friluftsliv gennem lystfiskeret.
Danmarks Sportsfiskerforbund har siden 2007 arrangeret Lystfiskeriets Dag, der i dag er den største event, som giver alle danskere mulighed for at komme ud og fange nogle dejlige oplevelser ved fiskevandet.
Lokalt er det Køge Sportsfiskerforening og Aktiv Fritid, Køge der arrangerer Lystfiskeriets Dag i Køge og omegn. Det sker kl. 10.00-13.00 på Torvet 19 i Køge. Her finder man en bod og afprøvning af pole stænger i Køge å, for alle interesserede. Grillen vil være tændt.
Det er ganske gratis at deltage. Læs mere på www.køgesportsfiskerforening.dk.
pm

Publiceret 14 May 2015 11:45