Salgschef hos Škoda Køge, Peter Rosenwanger, som står foran

Salgschef hos Škoda Køge, Peter Rosenwanger, som står foran "verdens bedste bil". (Pressefoto).

Verdens bedste bil storhitter i Køge

SUCCES: Det er ikke kun bilkøberne i Køge, som for tiden er vilde med Škoda Octavia. Det anerkendte tyske bilmagasin Auto Motor und Sport har i en læserundersøgelse valgt Octavia-modellen som ”Best Car 2015” i sin kategori.
- Det er der mange gode grunde til, lyder det fra Škoda i Køge, der sidste år sendte over dobbelt så mange Octavia ud på vejene.
Det tyske bilmagasin Auto Motor und Sport har netop uddelt sine årlige priser ”Best Cars 2015”, hvor læsere fra 15 lande har afsagt deres dom over biler i forskellige kategorier i det, som internationalt set anses for at være verdens største læserundersøgelse af sin salgs.
Škoda Octavia rendte endnu engang med sejren i sin kategori og kan nu uofficielt kalde sig verdens bedste bil.
- Škoda er gået fra at være en bil, man trak på smilebåndet af i Køge, til nu at være en af de absolutte favoritter, når der skal købes ny bil. Specielt vores Octavia er blevet populær blandt både private og virksomheder i Køge, som vil have mest komfort, rummelighed, et højt sikkerhedsniveau og værdi for pengene. Og det får de med en Škoda Octavia. Det er ikke tilfældigt, at den både er kåret som ”Best Car 2015”, Årets Bil og Årets Firmabil i Danmark 2014, siger salgschef hos Škoda Køge, Peter Rosenwanger.
Fra østbil til familiefavorit Sidste år satte Škoda Køge salgsrekord, og 2015 er startet godt for Køge-forretning, som i øjeblikket oplever stor interesse for de større biler med bedre komfort og mere udstyr. På trods af salgsrekord i 2014, så tyder intet dog på, at bilkøberne er færdige med at købe Škoda og den populære Octavia-model.
- Kunderne orienterer sig igen mod de større biler, og her er Octavia en af de mest attraktive modeller i Køge-området. Vi oplever på vores mange kunder, at Škoda er blevet synonym med rendyrket fornuft og værdi for pengene, hvilket jo tiltaler de fleste, siger Peter Rosenwanger.
- Det er specielt blandt familierne, Octavia nyder den største popularitet, da mere plads og sikkerhed igen er noget, man begynder at prioritere, når der skal investeres i ny bil. Så vi bestiller løbende flere modeller hjem, så vi kan følge med efterspørgslen. Så er der er intet der tyder på, at Køgenserne er færdige med Octavia. Den tidligere østbil er blevet en vaskeægte kundefavorit, siger Peter Rosenwanger.
pm

Publiceret 14 May 2015 13:45