Skansen i Sønderborg får besøg af DGI Verdensholdet lørdag den 23. maj.

Skansen i Sønderborg får besøg af DGI Verdensholdet lørdag den 23. maj.

Verdensholdet kommer til Sønderborg

DGI Verdensholdet giver opvisning i Skansen lørdag den 23. maj

Der er gymnastik i absolut verdensklasse, når DGI Verdensholdet efter seks måneders verdensturné giver show i Broager Sparekasse Skansen i Sønderborg lørdag den 23. maj kl. 15.00.
Holdet gæster Skansen i Sønderborg med showet Orbita, der byder på en unik kombination af spektakulære spring, kreative koreografier og en fortryllende fortælling om et fantasiunivers. Det bliver en gymnastisk helhedsoplevelse med Danmarks dygtigste gymnaster krydret med visuelle effekter.
For de to sønderjyske verdensholdsgymnaster 22-årige Christian Iversen Deichgraeber fra Augustenborg og 20-årige Frederik Holsteen Christensen fra Højer bliver det noget helt specielt at optræde på hjemmebane i Sønderborg foran familie og venner:
”Det bliver spændende at optræde på hjemmebane, og så er det ekstra specielt, at den sidste opvisning er i Sønderborg, og den skal bare have fuld smadder. Danmarksturnéen er det største, og det er det, vi har arbejdet hen imod i så lang tid. Jeg glæder mig helt vildt,” siger Christian Iversen Deichgraeber.
Før showet er der mulighed for at høre mere om DGI Verdensholdets verdensturné gennem 11 lande. Det sker kl. 14.00-14.30.
Billetter sælges på verdensholdet.billetten.dk.


Verdensholdet

DGI Verdensholdet består af 28 af Danmarks bedste gymnaster. 14 kvinder og 14 mænd i alderen 18-28 år.

Publiceret 14 May 2015 08:15