Vask så ofte du vil for ét fast beløb om måneden, hedder OKs nye koncept.

Vask så ofte du vil for ét fast beløb om måneden, hedder OKs nye koncept.

Forårsrengøring:

Vask så ofte du vil

OK i Hammelev tilbyder nyt bilvaskekoncept

Når forårssolen skinner, er det tid til at vaske bil. Derfor tilbyder OK i Hammelev et nyt vaskekoncept, hvor man med et fast månedligt abonnement kan vaske bilen, så ofte man vil.
Idémanden bag det nye vaske-abonnement er konceptudviklingschef i OK, Gert Johansen:
"Vi kender idéen fra mobiltelefoni og fitnesscentre, og jeg synes egentlig, at det er en optimal løsning for bilister, som lægger vægt på, at bilen altid skal være ren," siger han.
Mod en betaling på 149 kr. om måneden kan man vaske sin bil, så tit man vil i tidsrummet mellem kl. 18 og 22 alle ugens dage.
”Regelmæssig bilvask er faktisk en vigtig del af at holde sin bil ved lige. Og med et prisspænd på vask fra 119 kr. for den dyreste til 69 kr. for den billigste skal man ikke vaske mange gange på en måned, før vaskeabonnementet er tjent hjem igen,” siger Gert Johansen.

Regelmæssig vask giver bedre brugtpris

At regelmæssig bilvask spiller en vigtig rolle, også når bilen skal sælges, bekræftes af Markedsanalytiker Jan Lang fra Bilbasen:
”Det er de færreste som bryder sig om at købe en bil, hvor indgroet snavs og skidt gennem lang tid har sat sit præg på lakken. Dårlig udvendig vedligehold trækker helt klart prisen ned,” lyder hans vurdering.
Der er heller ingen grund til dårlig samvittighed over at vaske bilen flere gange om måneden. OK-vaskehallen i Hammelev er nemlig godkendt med det nordiske miljømærke, Svanen, som sikrer biologisk rensning af vandet, begrænset forbrug af drikkevand og minimal udledning af miljøskadelige stoffer fra vasken.

Publiceret 14 May 2015 11:30