Vækst:

Frøs er gået i udbrud

Det sønderjyske pengeinstitut scorer højt i en ny bankanalyse

Frøs er rykket op på en 19. plads over landets stærkeste pengeinstitutter. Stor bankanalyse vurderer pengeinstitutternes sundhedstilstand (målt på risiko), og her ligger Frøs bedre end bl.a. Danske Bank og Nordea.
Sidste år lå Frøs på en 28. plads i den store bankanalyse fra Niro Invest (2013), som måler bankernes risikoeksponering. Årets analyse, som netop er offentliggjort for 2014, viser, at Frøs er rykket op på en 19. plads. Hermed ligger Frøs bedre end f.eks. Danske Bank og Nordea.
”Det er glædeligt, at Frøs er blevet et endnu mere sikkert pengeinstitut at være kunde og medarbejder i. Det bekræfter os også i, at vores forretningsmodel er rigtig,” siger Kurt Jensen, adm. direktør i Frøs.

Positiv udvikling

Frøs har gennem mange år været den sparekasse herhjemme med størst organisk vækst, og væksten i antal nye kunder er også i top. Alene sidste år kom der 3.500 nye kunder.
I kriseperioden – fra udgangen af 2008 og frem til udgangen af 2014 – steg Frøs' udlån med 21 pct., mens det på landsplan var et minus.
”Vi er sat i verden for at støtte udviklingen i Syd- og Sønderjylland, og vi mærker nu tegn på spirende aktivitet og vækst i vores markedsområde – først blandt de store virksomheder, men det skal nok sprede sig. Det er glædeligt,” siger Kurt Jensen.

Publiceret 14 May 2015 08:00