Bjæverskov Loppemarked har gæster fra hele Sjælland og Lolland Falster. (Arkivfoto).

Bjæverskov Loppemarked har gæster fra hele Sjælland og Lolland Falster. (Arkivfoto).

23. udgave af Bjæverskov loppemarked

Søndag den 31. maj ved Skovbohallen

BJÆVERSKOV: Søndag den 31. maj fra kl. 9.00-15.00 vil Bjæverskov Loppemarked for 23. år i træk løbe af stabelen i og ved Skovbohallerne på Halvej i Bjæverskov.
- Vi har i løbet af de sidste 12 måneder modtaget så mange gode ting, at vi har været ude for at finde mere lagerplads. Så det tegner lige nu til at blive det største Bjæverskov Loppemarked nogensinde. Vi håber derfor på mange besøgende den 31. maj, siger Stig Sørensen fra IF "Frem" Bjæverskovs Støtteafdeling.
Støtteafdelingen har igen i år effekterne til et godt loppemarked til glæde for dig, miljøet, sammenholdet og ungdomsafdelingerne i lokalområdet Bjæverskov – Vemmedrup og Lidemark.
- I 2014 uddelte vi 120.000 kr. til ungdomsidrætten i lokalområdet Bjæverskov-Vemmedrup. Vi håber, at i vil hjælpe os til at gentage denne succes, så vi for over 10. gang kan uddele mere end 100.000 kr. til den lokale ungdomsidræt. Vi vil anbefale dig, at følge os på Facebookgruppen ”Bjæverskov Loppemarked”. Her kan du fra nu af følge med i de sidste forberedelser til Bjæverskov Loppemarked. Du kan se billeder af nogle af de mange ting, som du kan finde den 31. maj på Bjæverskov Loppemarked, ligesom vi vil holde dig opdateret på parkeringsforhold og andre serviceinformationer, siger Stig Sørensen.
Bjæverskov Loppemarked har besøgende fra hele Sjælland og Lolland Falster og sidste år taltes over 800 biler alene på parkeringsområdet. Resten stod parkeret på de nærliggende veje.
- Vi fylder en hel sportshal med boder, samt flere telte og udendørs boder. Alle boder er besat med frivillige hjælpere – ca. 150 fra lokalområdet. Vi sælger alt fra møbler, IT, TV – Radio, Isenkram, køkkenudstyr, billeder og kunst og meget mere. I år vil vi som noget nyt forsøge at tilbyde sportslige aktiviteter til børnene i den nye hal, slutter Stig Sørensen.
pm

Publiceret 15 May 2015 17:15